Manje vise je onda ovo ok ako imas vise uredjaja na kojima zelis da sherujes neki fajl ili slicno ali kao backup klasican i nije, iskreno mislio sam da 30gb prebacim tamo i obrisem s telefona kako bi dobio na prostoru ali ocigledno to ne radi tako.To što si zamislio je Google photos npr. Ne znam da li postoje još neki. Meni je u Files povezan i Google drive i dropbox.
Ovo je običan backup, ima i on svojih prednosti. Posebno u apple okruženju.
Ja ne mogu naci na app store google photosKad smo već kod Google photos jel ima opcija da se uključi da bekapuje i video snimke u ful veličini? Meni snimci i slike u telefonu 40gb a kad sam bekapovao na Google photos ispalo 23gb a uključeno da prebacuje u originalu.
Na USA store-u jeJa ne mogu naci na app store google photos
malo je zakopano, moras na google account settings pa data & privacy pa nadjes google photos i tu imas opciju za kvalitet bekapaKad smo već kod Google photos jel ima opcija da se uključi da bekapuje i video snimke u ful veličini? Meni snimci i slike u telefonu 40gb a kad sam bekapovao na Google photos ispalo 23gb a uključeno da prebacuje u originalu.
Pretpostavio sam ali tek mi se sada pojavila ali ne bjese update^ to je normalno. Kad otključaš telefon nema je, služi za kontrolni centar.
predjes kod drugog provajderaZvao sam yettel i samo se iznervirao.. Otvoriće tiket i rešiće u zakonskom roku od 8 dana😡. Šta ja mogu da uradim mimo njih, kako se isključuje. Baš se ne snalazim najbolje sa iPhone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari