Šta je novo?

iOS 17

Meni sve savršeno radi, bez ikakvih bagova i problema. Evo ne znam.

Savršeno stabilan os, bez bagova, spuštanja fps, restarta, pucanja aplikacija itd. 14PM 17.1.

Isto, ni jedan jedini problem. Ip 15 , 17.1.1. I žena na 13 isto tako. Ali ako jedan reatart reši probleme, to dosta govori o stabilnosti i upeglanosti.

Poslednja izmena:
Svaki update sam uradio kako je izasao, a jedino sam bagove video na dev.beta..

Primećujem da na iPhone u Youtube posle novog updata sistema kada se telefon zaključa secne na pola sekunde tj stane zvuk. To je novost, pre je bilo smooth.

I nasumično se jednom u par dana zvuk pojačava ili stišava i pokaže se čak beli volume bar na ekranu a niko ne dira telefon niti airpods.
Meni ovo isto radi na iPad Pro-u najnoviji update, cak i kad se "minimuzuje" app zastuca zvuk na pola sec... iritirajuce

Ne znam da li i ostali primecuju, ja sam to primetio na ios 16, ocekivao popravku na ios 17 ali na svim iphone oko mene True tone ne radi kao nekada. Kako pada vece i smanjuje se svetlo on umesto da zazuti sliku i prilagodi lepo on pojacava plavu nijansu kao sto bi trebalo na suncu, deluje potpuno pogresno kalibrisan i od iosa 16 uopste ne spusta taj zuti ton toliko da je uvece primetno zuto vec je blago i manje vise neprimetno.

zato sto pored true tone imas nightshift mode kojim namestas kada i koliko hoces da bude warm, mozda ti je to disabled?

Meni to sve radi kako treba od kad imam ip 13. Imala sam problema sa očima i to mi je prvo podešeno u telefonu.

Ja true tone ne koristim, ne sviđa mi se preko dana. Night shift mi je namešten da automatski uključi i isključi i to radi bez problema, uveče u zadato vreme ekran dobije prijatnu žutu nijansu

Meni je i jedno i drugo uključeno s tim što se night shift pali oko pet, leto oko 21h. U night shift ima podešavanje colour temperature. Možda je to problem.

Nisam nikada pipao night shift do sada, pricamo o 3 telefona , sva 3 su isto radila do ios 16, kako vece pada tako vise zazuti sliku, ovde cas ovako cas onako... Sta znam, jos nisam betu 3 stavio, cekam ovaj 17.1.2 mozda se i propravi

Ako pričamo o true tone, koliko ja znam on sliku ne zažućuje kako pada veče već menja nijansu žute u zavisnosti od svetla u prostoriji. Može da je zažuti u 9 ujutru ako si u tamnoj prostoriji. Meni se to nije svidelo i isključio sam. A night shift ga stavi u žuto i ne menja nijansu dok ga ne isključiš ili se sam isključi po rasporedu

moguce da je pre 16 true tone bio za sve pa su posle odvojili night shift, ne secam se vise :)

Meni je juce prvi put iPhone zakucao-skorz. Slala sam koleginici neki video na telegram (vezano za posao,i bio je veci,ali opet ne gigantski da dodje do ovoga),telefon se ugrejao do usijanja,da ne mozes da ga drzis u ruci,i potpuno zapucao,mogla sam uz telegrama da izadjem,ali mi nije dao da udjem u druge aplikacije. morala sam da uradim force restart. Znam da ne volite pricu o battery health-u ali je moj mali problemcic skinuo BH sa 96(na koji je paro inace pre par dana)na 93 -dakle u jednom danu. Zadnji ios i iphone 14 pro max

Meni to zvuči kao probkem do Telegrama. Kod mene na poslu svi koristimo različite chat aplikacije i svako ima po neki problem sa svojom, iOS ili Android. A BH, pa dobro to je serija 14 i još pro motion ekran, dobro ti je i do sad bio na 96. Znaš da Apple zvanično kaže 1% mesečno...

Jeste,ali mi nije da ni da udjem,ni da izadjem.
I goreo je.
Inace vibracija je uzasna nanios 17,kao da mi je uredjaj pokvaren,tastafura ume da kasni,i stvarno ne mogu da verujem da ne mogu da ispeglaju te neke stvari. Baterija koja mi je do sada traja dan i po,sad ne moze da izgura dan.

I da dodam isti video sam preko air dropa prebacila na stari iphone 11 (koji je na iosu 16) i bez problema ga je poslao isto preko telegrama,jeste ga duze ucitavao,sto je boljka telegrama,ali bez ikakvog pregrevanja- i zagrevanja uopste.

Pa factory reset. Meni na 17.1.1 vibracija odlična, ista kao na 16, i tastatura radi bez ijedne greške ili laga. Zagreje se nešto malo kad se puni do 80% posle je hladan.

Danas mi izadje update i reko aj da odradim, sve radi za sada ok bez ikakvih problema, štucanja, čak mi se cini da radi fluidnije.

Ja sam nakon hard reseta ispravio dosta toga, ali mi i dalje nekako sporo otvara kameru u odbonosu na pre, pre je bio bas instant sad blicne crni ekran pa onda otvori senzor. Takodje cesto zna da tap to wake bude nekako lenj, sporo podize osvetljenjez. Meni je .1 samo tastaturu zapravo popravio.

^I kod mene je kamera pri prvom pokretanju na delić sekunde crna, ali generalno je fluidno sve. Nov 14PM, sveže instaliran 17.1.1, sve odlično radi, telefon hladan, prilikom igranja zahtevnije igre jedva mlak...

^I kod mene je kamera pri prvom pokretanju na delić sekunde crna, ali generalno je fluidno sve. Nov 14PM, sveže instaliran 17.1.1, sve odlično radi, telefon hladan, prilikom igranja zahtevnije igre jedva mlak...
Probaj sa zakljucanog ekrana da zadrzis ikonicu dole desno za kameru, e tom brzinom mi je pre pokretao kameru, znaci ultra instant sto bi klinci rekli, a iz app same kad se otkljuca tel tu ide sporije.

Jel preporucljivo instalirati betu na primarni uredjaj..?
Koristim ga za osnovno, malo drustvene mreze, slikanje i to je to..ali reko da proverim za svaki slucaj..

Pa beta nikad nije preporucljiva sem ako nemas neki groundbraking bug ili nisi developer.

Za sada sve radi super..a ovo mi vise bilo iz radoznalosti, ali idem da radim nesto pametnije😂
Hvala ti😊

Preporučljivo nije, ali ja sam stalno na betama od kad sam uzeo prvi iPhone :D

Nazad
Vrh Dno