igor88
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 405
Cao svima,
Ima li neko ko puni telefon do. 100% 🤔 pitam samo 🙃🙂
I ne razmišlja o BH...
To samo znači da BH ne pokazuje tačno, nema šanse da za godinu dana korišćanja baterija degradira samo 2%. Posle 2 godine realno je za zamenu, po tebi (tvom telefonu) bi bila na 96% i ko nova posle 2 godine upotrebe. Nerealno.^ ja sam 13pm punio stalno do 100% ali nisam spuštao ispod 20%. Za skoro 1god bio je BH na 98%. Zato punite kako hoćete i uživajte u telefonu
Sto da ne? Pa to je lutrija i ne treba obracati paznju. Koristis telefon i uzivas. Pa meni je 11 PM nakon godinu i po imao oko 95% i onda je krenulo padati. Nakon tacno 2 godine 89% i tako ga prodao. Bez ijedne packe sve tip top. Sad 13 PM nakon 11 i po mjeseci na 95%.To samo znači da BH ne pokazuje tačno, nema šanse da za godinu dana korišćanja baterija degradira samo 2%. Posle 2 godine realno je za zamenu, po tebi (tvom telefonu) bi bila na 96% i ko nova posle 2 godine upotrebe. Nerealno.
Koji tel? 14 pro grmiiKad se vec prica o bateriji kojom nisam zadovoljan i dalje, sta vam je popaljeno od svega ovoga u prilozenom, servisi koji koriste lokacije.
Ostavio sam inace lokaciju samo za gmaps i google
Ovako ti je kod mene, 14pmKad se vec prica o bateriji kojom nisam zadovoljan i dalje, sta vam je popaljeno od svega ovoga u prilozenom, servisi koji koriste lokacije.
Ostavio sam inace lokaciju samo za gmaps i google
Meni od jutros ne radi widget.Totalno mi je poludela weather aplikacija, i na iPhone-u i na iPad-u. Glavna aplikacija ne radi, piše da je poslednji put učitana 02.04., widget takođe ne radi, ali zato widget na lock screenu prijavljuje temp -12 što je tek nerealno. Ovo nije od juče, ima već 10-ak dana kako problem postoji. Na AW-u prikazuje temp -1 što je u skladu sa lokalnom meteo stanicom
I ja bih poludeo od ovakvog vremenaTotalno mi je poludela weather aplikacija,
Zbog cega carrot? Ja licno koristim the weather channel i bolji je. Skinuo sam carrot da proverim kakav je i pise da pada kisa a veje snegImali su problem neki, ali nikako da rese. Meni je isto tako, ali ja koristim Carrot, pa se ne cimam za ovu njihovu.
Ne radi ni na macos-u...Izgleda da nikome ne radi widget za vremensku prognozu. Meni na 14pm i kolegi na 12