Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 385
Da li factory reset briše i onaj grafikon ciklusa punjenja baterije ili on ostaje i posle toga?
Da li factory reset briše i onaj grafikon ciklusa punjenja baterije ili on ostaje i posle toga?
Ne restartuj nista, i meni je skidao 2,5 sata. Pisalo prvo 8 sati pa poceo smanjivati. Sad je skinuo i prprema update.Da odradim restart jedan? Ne znam da l smem da prekidam i kako nastavlja posle restarta.
Znaci nista ne moze da se vrati? Ili ce vratiti one stvari koje su backupovane jos za vreme iOS 15 pre nego sto je odradjen update na 16?Misliš iOS 😃
Ne možeš da vraćaš backup sa novije na stariju iOS verziju 😃
Sad sam bas citao o tome. Odustajem ipak, ne bih da izgubim podatke.Noviji backup ne možeš da vratiš na stri iOS generalno. Mislim da ti ništa ne bi vratio, iako postoje neki tutorijali za vraćanje kod beta verzija.
Najlakše ti je da uradiš i backup na komp-u, instaliraš stariju verziju, pokušaš da vratiš backup i vidiš šta će da ti kaže.
Postoje neki tutorijali, ali to nikad nisam radio (promene u Info.plist i slično),
How to restore an iOS backup to an earlier version of iOS
If you find yourself needing to restore a backup from a device with a newer version of iOS than the target device, you'll need to be aware that restoring a newer backup to a downgraded iOS device isn't possible without a few tweaks. If you try without, you'll see this message:reincubate.com
primena raznih programa kao što je
Greska u kucanju...Misliš iOS 😃
Ne možeš da vraćaš backup sa novije na stariju iOS verziju 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari