Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
E to sam hteo da pitam(nov sam u ios svetu) skinem ja sve po redu downloadjuem profil odem na install , resetujem telefon i onda u software update se ne dogadja nista pise daje vec updatovan .
Instalirao sam sinoć betu, i nisam se pokajao. Izuzetno je fluidna, za sada nisam primetio neke bagove. Baterija je možda za nijansu slabija nego na 13, ali nije deal breaker. Zadovoljan sam.
Unistili su bateriju sa ovim poslednjim, prvi put da mi se desi da iPhone 11 Pro napunim u 14h i da sutra ujutru oko 9 bude na 13 %, vrlo minimalnog koriscenje, uz bukvalno linearno smanjivanje, nema ni malo praznog hoda kao sto je bilo ranije... mail u background ubija skroz.... valjda ce da isprave jer sam se je Pro u jednom danu postao Xs a toliko sam se navikao na bateriju koju ne mogu da istrosim za dan
Meni na X je baterija skoro ista, ako ne i bolja nego na 13. Doduše, ne koristim Mail aplikaciju. Od bagova jedino sto sam primetio je da se ne čuje uvek zvuk obavestenja kada aktiviram siri preko airpodsa.
Zvuk je ogroman bug, bukvalno su napravili neupotrebljiv telefon, danas sam nekoliko bitnih poziva propustio jer nije zvonio... podesim u settings radi, pomerim preko volume i ne radi... pakao...
Da, otkrio je Ameriku... svi znamo sta je beta, niko to nije sporio koje su prednosti i mane, ali kriticni bugovi u 7. verziji, posle 6 mozda i najstabilnijih od kako postoje bete, nisu bas normalni...