Šta je novo?

IObit Security 360

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
Dobio sam ovaj program uz Advanced system care,on skenira neželjene programe jel to spajvare,anti virus ili šta već.

Pretpostavio sam,nego da pripitam za svaki slučaj,hvala.

Ne valja jer oni kradu spyware signature od Malwarebyte-a.

Pročitajte o tome ovde

Znaci, po tebi, ni Malwarebytes ne valja?

ne, nego ne valja jer kradu nešto što nije njihovo a potpisuju kao svoje.

samim tim je dovoljan razlog da proizvod ne valja jer je kopija originala koji nema open source.

Ne, to znaci da je proizvod sa tehnicke strane dobar, dok sa moralne nije. S druge strane, nije moralno ni koristiti piratski softver i skidati filmove sa torenta pa ne vidim da tvrdimo za sebe da ne valjamo. Mnogi se cak hvale dostignucima u pronalazenju retkih sifara za pojedine programe i nabavi filmova i pre nego sto dodju do bioskopa.
Pitanje je, da li verovati tvorcima IO360 sad kad znamo da kradu (za ostale samo sumnjamo).

Ja sam pitao jel valja neshto iObit, a ne kolki im je dosije... ;]

E, ako te ne zanima dosije, valja otprilike koliko i MBAM, bar što se definicija tiče.

Pa šta ja znam,nije bog zna šta,SUPERanti spyware je 10 u glavu ali mislim da ga nije loše imati kao neku vrstu dopune ali nikako kao osnovne zaštite sistema!

s tim programom uopšte nisma zadovoljan

S kojim od ova 2:D

SUPERanti spyware

Što,ja imam free verziju,mada mislim da je pro mnogo bolja.Šta ti se nesviđa,koja je najača zaštita,sem mog dvoklika?

Vrh Dno