Šta je novo?

Invertovan miš

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Ova tema je dosta zanimljiva, a došlo je i do tuča zbog nje. :|

Da li koristite NEINVERTOVANOG ili INVERTOVANOG miša u igrama?

neinvertovanog, tako sam pocheo da igram fps-ove i eto... mada kapiram da kad bih neko vreme vezbao, bez problema bih mogao da igram i na inverted...

neki ljudi kazu da je lakshe kad je na inverted ali ja ne vidim koja tu moze da bude prednost (niti mana), navika ko navika...

Ja sam počeo sa invertovanim, i tako mi je ostalo. Mislim da samo 10% ljudi igra ovako.

neinvertovano se igram mada se veoma retko igram :d

pa sa invertom igraju uglavnom ljudi koji su u pre pocetka kontrolisanja fps misom,igrali puno igra sa avionima pa su se tako navikli.
Ja igram neivetovano a ja mislim da tek oko 5% od ukupne populacije koje opste igra fps igra invertovanim mousem

Ja igram sa neinvertovanim i pokusam sam suprotno i mislim da ne bi bilo sanse da se priviknem. Imam samo jednog druga koji igra sa invertovanim i probao sam sa njegovim config-om i odmah odustao

thunderchase je napisao(la):
Ja sam počeo sa invertovanim, i tako mi je ostalo. Mislim da samo 10% ljudi igra ovako.

Takodje poceo i nemogu da se naviknem na neinvertovan.

Ja invertovan...Poceo jos od Sabacke Lige u DUKE NUKEMu...Eeee davno to bese...inace tad sam prvi put igrao bilo koju igru na misa :banana:

definitivno neinvertovano... :butt: [/img]

Vrh Dno