Šta je novo?

"Invalid block address"

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Pozdrav Kupio sam pre nedelju dana dvd rezac pioneer dvr-110 i donesem ga kuci probam sve radi dok nisam probao da rezem obicne diskove.....znaci kako god probam iso ili audio disk uvek mi nero izbaci posle 5% snimanja poruku:"Invalid block address" I tako sve ja isprobam (reinstal nero.instal nero 7,instal nero 5,remove nvidia ide driver...) problem i dalje isti.I sutra lepo uzmem odem gde sam ga kupio i dobijem novi pioneer 110 dodjem kuci kad ono ISTI PROBLEM...E onda ja opet sutra uzmem iz sestrine masine nec nd-3520 i probam i sve radi besprekorno...i tako ja odlucim da vratim pioneer i uzmem nec 3550 dodjem sav sretan kuci kad ono ISTI PROBLEM :wall: :wall:
Stvarno neznam vishe sta da probam inace sam probao i kod sestre pioneer i kod nje isto tako nece.Da li neko ima neku pametnu ideju jer ja ih vishe nemam hvala unapred :bottle:

Pa evo koliko sam ja mogao da nadjem na nec-ovom sajtu ima 1.05 verzija firmware-a a ja taj vec imam u njemu,no ipak sam probao ali nije hteo da flashuje verovatno jer je vec ta verzija na njemu :(

Ja bih prvo promenio ide kabl, zatim flashovao BIOS na ploci, stavio WinXPsp2...

I slobodno koristi DVRflash http://lasvegas.rpc1.org/

I meni se pojavljivala poruka invalid block address posle 3-4 % rezanja, a problem sam resio tako sto sam iskljucio Kaspersky koji je ocigledno pravio neki problem.

... .ja problem reshih ne korishcenjem Nero-a :)

problem je do nekog programa/drajvera,ja sam imao taj problem i pisao sam o njemu ovde,problem je bila kombinacija razerovog sw i samsung 203d rezaca,zamenom rezaca u nec sve je proradilo,a taj samsung je proban kod ortaka a sad je kod devojke i radi besprekorno...

Meni se taj problem desavao zbog drajvera koji je koristio kontroler sa ploce i kada sam mu stavio neki novi...on je prestao da izbacuje poruku...

I meni se pojavljivala poruka invalid block address posle 3-4 % rezanja, a problem sam resio tako sto sam iskljucio Kaspersky koji je ocigledno pravio neki problem.

I mene je donedavno zezalo kada rezem DVD-R diskove (Verbatim) - isto stane na 3 - 4% i izbaci tu gresku :wall: a DVD+R je rezao bez problema. Cak sam fleshnuo rezac medjutim osta prica. :wall: Tek kada sam iskljucio Kaspersky (KIS 2009) rezanje DVD-R medija se uspesno zavrsilo. :banana:

I ja sam imao taj problem,Pioneer rezac je u pitanju,resio sam ga tako sto sam stavio Nero u Trusted Application u Kaspersky settings

Nazad
Vrh Dno