Šta je novo?

Interno MikroTik kućište za RouterBoard 133C i 411/A/AH

Broker

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2003
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Mikrotik ploče se obično postavljaju napolju pa se koriste kućišta predviđena za nepovoljne atmosferske uslove: vlagu, kišu, sneg, toplotu, hladnoću, prašinu i slično. Nekada je ipak potrebno RouterBoard upotrebiti i za neke druge svrhe, u zatvorenom prostoru gde su uslovi znatno povoljniji. Tada se ne isplati kupovati kućište za montažu napolju.

Mikrotik je uz svoje ploče ponudio i odgovarajuća kućište za internu upotrebu. Pretpostavljajući da mnog retko imaju priliku da vide kako to izgleda i kako se postavlja ploča u kućište, jer uglavnom vidimo samo cenovnike i tekstualni opis, pošto sam imao priliku da uradim jednu takvu montažu, napravio sam par snimaka.

roterboard411-interno-kuciste-prednja-strana.jpg

... vidi ceo članak ...

Zgodna su ta indoor kucista, medjutim cena malo odbija od kupovine :(... Ja sam RB150 namontirao u kuciste od externog modema.

Pozdrav svima,
treba mi strucno misljenje oko podele adsl=a u igraonici od 15 racunara + server.
Koje bi bilo najbolje resenje za podelu 8mbps na 16 racunara tako da mogu i u radu da menjam vrednosti protoka za svaki racunar pojedinacno?
Hvala

Stvarno nema smisla da podizes 10 tema sa istim pitanjem. Mogao si lepo da postavis pitanje u Mrezama.

Mikrotik je vrlo dobro resenje, koje ti uz jedan RouterBoard 450 npr. moze odlicno sluziti za to sto ti treba.

Molim te da ne postavljas nevezana pitanja u razlicite delove foruma. Ako te bilo sta dalje interesuje o ovoj temi - pokreni svoju u odgovarajucoj sobi (mreze).

Ok, sorry samo mi je bio potreban hitan odgovor. Mozes li mi reci gde mogu nabaviti sve to i nekoga ko bi sve to mogao da stavi u funkciju? Hvala!

Vrh Dno