Šta je novo?

Internet+TV u Nišu, koji provajder?

Prvo pozdrav svima na forumu!
Morao sam da se registrujem kada sam procitao sta se sve ovde pise. Bio sam korisnik vecine provajdera u Nisu, znaci nema kod koga nisam bio. Prvo sam krenuo sa Jotelom, blago receno - katastrofa! Puca mreza na svakih pola sata! A sto se programske seme tice, to bolje i da ne komentarisem. Pa sam onda presao na Telekom. Sto se mreze tice, svaka cast! Desilo se mozda jednom u 2 godine da mi nestane net na minut-dva, eventualno 2 puta. Ali njihove cene su za brzinu koju nude, previsoke. Druga stvar, morao sam da cekam godinu dana kako bi uopste mogao da uzmem paket koji sam hteo na pocetku, jer sam navodno daleko od centrale, a fazon zivim na kilometar od Telekoma. Pa ako sam ja koji zivim na kilometar od Telekoma daleko od centrale, sta bi onda trebalo da kazu oni koji zive na periferiji? Pa sam onda presao na Orion Telekom, po preporuci prijatelja. Samo cu teci da vise nismo prijatelji. :p Exe Net, iskreno, nije bio los. Ali korisnicki servis je blago receno neljubazan. Nakon sto mi je istekao ugovor, dobio sam jos jednu preporuku za NetNet od strane drugog prijatelja i skolskog druga koji radi za njih. Prva pomisao mi je bila "Normalno da ce reklamirati svoju firmu, ali 'ajde, da probam". Koristim NetNet vec godinu dana i prezadovoljan sam! Svaka preporuka! Desavalo se da ponekad pukne veza na nekoliko sekundi, ali odmah zatim dodje, tako da je skoro i neprimetno. Korisnicki servis je veoma prijatan i brz u odazivu. To kada mi je nestajao internet na nekoliko sekundi, zvao sam, znaci bukvalno kroz pola sata-sat vremena je dosla ekipa, pregledali kablove, sve i ispostavilo se kasnije da je u pitanju globalni problem, ali oni tamo ne mogu to da registruju, jer kao sto rekoh internet dolazi i nestaje za svega nekoliko sekundi. Sada je sve u najboljem redu! Moja iskustva su ovakva, mozda neko ima drugacija... Ne znam i ne zelim da ulazim u to. Imam jos par prijatelja i komsija koji su potpisali ugovor sa NetNetom i prezadovoljni su. Pa ko voli, nek' izvoli!

Nazad
Vrh Dno