Šta je novo?

Internet provajderi - Sabac -

MarcoAurelio

Cenjen
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poena
151
Veliki pozdrav svima.

Zivim u okolini Sapca. Takodje imam velikih problema sa internetom koji meni nije potreban samo za Facebook,takodje MySpace ili pak neku od pricaonica,iako imam osecaj da sadasnji internet provajder cije usluge koristim misli da je tako. Naravno,sudeci po njegovom nacinu funkcionisanja.

Blago jeste reci to da je na nezadovoljavajucem nivou,ali se nadam da ste vi ti koji mi mozete pomoci, a zivite u Sapcu ili okolini....i imate iskustva sa nekim drugim internet provajderom koji ne nosi ime GromNet. Takodje ponavljam jednom jos, ne deluje na podrucju grada samo.

Iskreno, dosadilo mi je vise da kidam sopstvene zivce zbog necijeg nesavesnog rada, da ne kazem nesto vise. :mad:

Ja bih vam bio zahvalan, da mi odgovorite u sto jeste moguce kracem roku.
Njima je uzaludno pisati, bas zbog toga sto u svakome trenutku pronadju izgovor.
Voleo bih da je istina ono sto oni meni svaki put daju kao odgovor, ali daleko je to od pomenute istine. :wall:

Hvala vam jos jednom, i veliki pozdrav.

Okolina Šapca je širok pojam ;) Gde si tačno ? JetTV je počeo i u Bogatiću, a oni imaju prilično zanimljivu ponudu (recimo 15mbit net + analog kablovska za 2650din ;) ) GromNet je većina ljudi batalila onog momenta kad je Telekom počeo sa ADSLom pre nekoliko godina. Jel imaš uslove za adsl ?

Pozdrav.
Izvinjavam se zbog toga sto veoma mnogo kasnim sa odgovorom.
Ja se nalazim u Varni kod Sapca.

Nadam se da postoji resenje. :(

Okolina Šapca je širok pojam ;) Gde si tačno ? JetTV je počeo i u Bogatiću, a oni imaju prilično zanimljivu ponudu (recimo 15mbit net + analog kablovska za 2650din ;) ) GromNet je većina ljudi batalila onog momenta kad je Telekom počeo sa ADSLom pre nekoliko godina. Jel imaš uslove za adsl ?

GromNet nije zaluzio da ga neko pomene, o koriscenju njihovih usluga da ne govorim.
Jos jednom se izvinjavam zbog toga sto kasnim sa odgovorom.
Morao sam otvoriti novi profil. :)

Ne, nazalost nemam uslova za ADSL. Da je kojim slucajem drugacije, ne bih niti jednoga trenutka oklevao.
JetTv ne pruza usluge koje su meni potrebne, jos jednom, nazalost.:( Siguran sam da si upucen u isto, ipak, zeleo sam samo pomenuti.
Signal je katastrofalan,kada je u pitanju MTS-ov modem,zajedno sa njima Telenor-ov kao i VIP-ov.

Po vestima koje su plasirali provajderi od 11.06.2010 godine, tehnicki kapaciteti za adsl postoje u sledecim mestima u okviru mrezne grupe 015

Šabac , Pocerski Pričinović , Šipurske Livade , Loznica , Banja Koviljača , Krupanj , Bogatić , Koceljeva , Svetogorska , Rumska , Zablaće , Mišar , Majur , Jeveremovac , Mačvanski Prnjavor , Mali Zvornik , Vladimirci , Donja Borina , Donje Dragovlje , Provo , Štitar , Ljubovija , 29.novembar , Lipnički šor , Debrc , Varna , Lešnica , Mali Zvornik Most , Čavić 1 , Radalj , Slepčević i Runjani.

Dali si u skorije vreme podnosio zahtev putem telefona ili online, posto imam informaciju da kod crkve u varni postoje tehnicke mogucnosti za adsl, tako mi je drugar rekao, e sada dali je on uveo ili nije to stvarno ne bih znao da kazem, ali je rekao kada se raspitivao da ima tehnickih mogucnosti za realizaciju adsl prikljucka, cak je pitao i za IPTV uslugu kod Telekoma rekli su da nema problema i da to moze, e sad ti proveri jos jednom posto se kapaciteti stalno menjaju i mreza siri.

Poslednja izmena:
Po vestima koje su plasirali provajderi od 11.06.2010 godine, tehnicki kapaciteti za adsl postoje u sledecim mestima u okviru mrezne grupe 015

Dali si u skorije vreme podnosio zahtev putem telefona ili online, posto imam informaciju da kod crkve u varni postoje tehnicke mogucnosti za adsl, tako mi je drugar rekao, e sada dali je on uveo ili nije to stvarno ne bih znao da kazem, ali je rekao kada se raspitivao da ima tehnickih mogucnosti za realizaciju adsl prikljucka, cak je pitao i za IPTV uslugu kod Telekoma rekli su da nema problema i da to moze, e sad ti proveri jos jednom posto se kapaciteti stalno menjaju i mreza siri.

Pozdrav.

Ne, nisam podnosio nikakvu vrstu zahteva.
Nazalost, ja sam jedan od onih koji ne funkcionisu putem fiksnog telefona.
Nemogucnost, trenutno. Siguran sam da ces razumeti o cemu govorim.

Grom Net mi je uzeo deset godina zivota sigurno.
Iskreno, jedva cekam da ih se u pravom smislu te reci, resim.

Kada je u pitanju IPTV, to jeste najbolja opcija.
Samo, opet ponavljam, nazalost fiksni telefon je moj najveci problem, zbog toga koristim wireless. :(

Zahvaljujem ti se na odgovoru....

Nazad
Vrh Dno