Bishop
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2007
- Poena
- 350
Ljudi imam čudan problem sa internetom.
Naime poslednjih dana je toliko spor, da mi modemski net deluje brzo.
Koristim wireless net kod Pančevačkog providera Madnet. I Imam paket 1024/256. Paket je takav da se tokom noći (od 00:30) brzine dupliraju.
E sad moj problem...Kada pokušavam da otvorim neku internet stranicu to traje čitavu večnost, čak i stranice poput google.com, a kada proverim brzinu na speedtestu ona je OK, tačno kolika bi i trebala da bude.
Takodje kada nešto download-ujem ide normalnom brzino. Evo primera od sinoć torrent je išao brzinom od 150-160Kb/s. Ja stopiram torrent i krenem na bench i djoka
Treba mi 10 min da otvori stranicu, tako je i sa drugim sajtovima.
Probao sam da obrišem kolačiće, probao i sa drugim browserom i uvek ista priča.
Spybot i Norton ne pronalaze nikakve sumnjive fajlove.
Šta mislite u čemu je problem???:wave:
Naime poslednjih dana je toliko spor, da mi modemski net deluje brzo.
Koristim wireless net kod Pančevačkog providera Madnet. I Imam paket 1024/256. Paket je takav da se tokom noći (od 00:30) brzine dupliraju.
E sad moj problem...Kada pokušavam da otvorim neku internet stranicu to traje čitavu večnost, čak i stranice poput google.com, a kada proverim brzinu na speedtestu ona je OK, tačno kolika bi i trebala da bude.
Takodje kada nešto download-ujem ide normalnom brzino. Evo primera od sinoć torrent je išao brzinom od 150-160Kb/s. Ja stopiram torrent i krenem na bench i djoka
Treba mi 10 min da otvori stranicu, tako je i sa drugim sajtovima.
Probao sam da obrišem kolačiće, probao i sa drugim browserom i uvek ista priča.
Spybot i Norton ne pronalaze nikakve sumnjive fajlove.
Šta mislite u čemu je problem???:wave: