G.Pikvik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2005
- Poena
- 319
Poz svima,
koristim adsl neobee, FF (problem je i u IE, i Operi), look n stop firewall..
imam problem sa gledanjem pojedinih stranica, najcesce imdb.com (nece uopste da otvori, stoji cannot load page, a onda kada uspe ne prikaze slike na stranici, dok ponekad uspe i celu stranu, ali cesce je da uopste nece da ucita..)
facebook takodje ponekad ne ucita celu stranicu sa slikama, pa cak i yahoo ponekad...
takodje googlemaps nece da prikaze slike cesto, ni mapu ni satelit..
i tako vec nekoliko nedelja...
znaci najveci problem je sa imdb i googlemaps...to me izludjuje...proverio sam da nije nesto sa njihovim serverima, ali drugu u isto vreme otvara stranice...
probao sam da iskljucim firewall, izbrisem cookies, skenirao sa KAVom i ad aware, nema nista...
ima li neko ideju kako da resim ovaj problem, koje me vec prilicno smara?
koristim adsl neobee, FF (problem je i u IE, i Operi), look n stop firewall..
imam problem sa gledanjem pojedinih stranica, najcesce imdb.com (nece uopste da otvori, stoji cannot load page, a onda kada uspe ne prikaze slike na stranici, dok ponekad uspe i celu stranu, ali cesce je da uopste nece da ucita..)
facebook takodje ponekad ne ucita celu stranicu sa slikama, pa cak i yahoo ponekad...
takodje googlemaps nece da prikaze slike cesto, ni mapu ni satelit..
i tako vec nekoliko nedelja...
znaci najveci problem je sa imdb i googlemaps...to me izludjuje...proverio sam da nije nesto sa njihovim serverima, ali drugu u isto vreme otvara stranice...
probao sam da iskljucim firewall, izbrisem cookies, skenirao sa KAVom i ad aware, nema nista...
ima li neko ideju kako da resim ovaj problem, koje me vec prilicno smara?