Šta je novo?

Internet prezentacija

Ma ovo je *******cija...

Can't be real...

Naravno da je *******cija,ako zna da pravilno napise rec "domen" i "prezentacija" onda zna i "sajt" a ne "sajit".

Poslednja izmena:
meni ovo deluje kao pravo, mislim kao prava *******cija

Ludilo je kursor. :d
Forum nije nešto posećen, al' ima potencijal. :p

Ма зезанција, ред испод ''сајит'' пише правилно ;)

Ал' добро шале се људи.

A sta ako napises SAJIT, ti nisi pro, ma daj care gde ti zivis, pola ljudi je ne pismeno a rade solidno posao.To ne govori nista o njegovom specificnom znanju, vec o obrazovanju, sada sto je to vode slucaj nemoj mesati sa zivotom.A inace ovi sto ugradjuju su extra.

@outlaw izvini sta fali ovim sajtovima, prezentacije malih firmi, solidno uradjeno.Meni ako ucitavanje traje duze od 5 sekundi ja odjebem taj sajt, a ovi se ucitaju za manje, znaci valjaju

Poslednja izmena:
A sta ako napises SAJIT, ti nisi pro, ma daj care gde ti zivis, pola ljudi je ne pismeno a rade solidno posao.To ne govori nista o njegovom specificnom znanju, vec o obrazovanju, sada sto je to vode slucaj nemoj mesati sa zivotom.A inace ovi sto ugradjuju su extra.

Kralju :)

@Heinz, sluzimo narodu, nego drago mi je da je bar neko shvatio poentu(BOLDOVANO U CITATU)

@outlaw izvini sta fali ovim sajtovima, prezentacije malih firmi, solidno uradjeno.Meni ako ucitavanje traje duze od 5 sekundi ja odjebem taj sajt, a ovi se ucitaju za manje, znaci valjaju

Ma ne fali im bre ništa, ali ona ovca me je dotukla :D

Poslednja izmena:
A šta je smešno kod ovog moleraja, ako smem da znam? Možda ne vidim nešto što vi vidite?

Meni nista, kazem da je odlican web sajt. Jasan i koncizan.

Najjache ovo sa Renome-a :D:

Rođen u Ivanjici - Srbija. Sedmo najmlađe dete, šestorica braće i jedna sestra. Završio srednju trgovačku školu, oženjen i imam sina i ćerku. Pravoslavac, slava Sveti Luka i Sveti Vasilije Ostroški. Verujem u boga i van prirodnu silu jer sam je čuo ušima. Nikoga ne mrzim. Poštujem sve kolege svih nacija , vera i veroispovesti i njihove običaje, kulturu i sve ostalo. Delim ljude na dobre i loše bilo koje vere i nacije uključujući Pravoslavne Srbe.

Saijt je bas cista petica (pet) :d

Poslednja izmena:
Meni nista, kazem da je odlican web sajt. Jasan i koncizan.
Moleraj je odličan sajt. Šteta što je grafika katastrofalno odrađena (mutne slike, grozno zamrljana crvena slova u logo-u, ružno zamrljani i bezmalo svi ostali grafički elementi), inače bih ga ja pokazivao kao primer jasnog, konciznog i informativnog sajta.

Zašto ljudi veruju da sajt treba da bude zatrpan čudima i animacijama i da se otvara pola sata eda bi bio dobar?! Zaboga, pogledajte Google!

Poslednja izmena:
Šteta što je grafika katastrofalno odrađena (mutne slike, grozno zamrljana crvena slova u logo-u, ružno zamrljani i bezmalo svi ostali grafički elementi)...
Izgleda da će JPG ostati večna misterija za "dizajnere" sa ovih prostora. :p

Izgleda da će JPG ostati večna misterija za "dizajnere" sa ovih prostora. :p
Tja, čovek je čuo za to da grafika treba da bude optimizovana (što je već samo po sebi nešto, mnogima to i ne pada na pamet). Problem je to što on očito nema pojma kako se to radi. Uvek se začudim kad vidim da je neko počeo da se bavi nekim poslom (štaviše, čak pokazuje izvestan talenat) a da pritom nije proveo ni 2-3 sata u proučavanju neke literature. Nisam pogledao kod, mrzi me, ali mogao bih se baš zbog toga kladiti da je i on urađen apa-trapa.

Nedavno sam naleteo na jedan domaći sajt. Grafika je odlično urađena, sajt fenimenalno izgleda. Ali već površan pregled pokazuje da čovek koji ga je radio u stvari nema pojma o pravljenju sajtova, svaka strana je bar 200-300 kB "teža" nego što bi trebalo da bude.

Vrh Dno