crvenkapica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.10.2003
- Poena
- 604
gde se podesava da bi mi proradio net na umrezenom racunaru? oba su win2k
ajd objasni ovo molim te!lucky2001 je napisao(la):Ostale masine(clienti) moraju da su u opsegu 192.168.0.2-12 , a na xp-u i malo vise od ovoga.
nIce Cream je napisao(la):Onda ti treba neki WIN Server ili Linux. Pro daje do max 10tak masina u domen, nisam siguran...
Filo je napisao(la):...
Budalastina
win2000 pro moze u domen ali ne "daje do max 10tak masina u domen" - sta god to znacilo
Za domen ti treba winnt 4.0 server , 2000 server ili server 2003 - s posebnom napomenom da samba moze da glumi pdc
a to apsolutno nikakve veze nema sa deljenjem konekcije
iasm jako dobar help u windowsu 2000crvenkapica je napisao(la):ps. moji racunari su oba advanced serveri i to kao clanovi domena...
(ovo je radi vezbe, da se razumemo)
Pa ... kabl iz modema u ruter, a racunare spojis sa ruterom, podesi ruter kako ti odgovara, ako ima mogucnost firewall-a super.raindog je napisao(la):jedno pocetnicko pitanje u cemu se razilkuju ruter i switch sem od toga sto ruter moze da pristupa netu? ja hocu da na mrezu povezem internet preko kablovske tj da stavim kablovski modem na switch... sta bih dobio kad bi stavio kablovski modem na neki ruter sem toga sto bi ruter preko tel veze obezbedjivao pristup netu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari