Šta je novo?

Internet preko mobilnog

Milan

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2002
Poena
619
Dakle problem je sledeci, konektujem se ali ne mogu da surfujem. Postpaid sam korisnik na 064 mrezi. Ranije sam surfovao bez problema dok je to radilo na prepaid-u. Sada sam post paid i konektujem se ali nista dalje od toga.Ako hocu da surfam preko telefona daje mi Access deny...you don`t have access rights to this site.Taj surf je radio dok se nisam konektovao na komp. juce :S: .MMS uredno stize recimo.E da tel. je S55.

problemi sa njihovim serverom

ydr,
i ja imam isti problem. danas sma bio u korisnickom servisu na NBG. medjutim , covek je pokusavao da podesi moj fon, zvao je 2,3 telefoja... i ne moze. zatim je stavio svoju sluzbenu karticu u moj fon i naravno sve je radilo.
konacno smo pozvali pravog coveka.... koji je rekao da je problem do servera i da se to desava svim prelaznicima sa prepaida na post....
rekli su da rade na resenju...
:banana:

eh da, rekao je i da budem uporan.... hehehehehe
:smoke: :smoke:

massive je napisao(la):
ydr,
i ja imam isti problem. danas sma bio u korisnickom servisu na NBG. medjutim , covek je pokusavao da podesi moj fon, zvao je 2,3 telefoja... i ne moze. zatim je stavio svoju sluzbenu karticu u moj fon i naravno sve je radilo.
konacno smo pozvali pravog coveka.... koji je rekao da je problem do servera i da se to desava svim prelaznicima sa prepaida na post....
rekli su da rade na resenju...
:banana:

eh da, rekao je i da budem uporan.... hehehehehe
:smoke: :smoke:

Ako saznas nesto novo podeli sa mnom ;)

Poz.

P.S.

Kada kazes desava se, to nije svima jel? I jos ovo, da li se to "nekima" :d desava samo neko vreme pa radi ili nema pomoci?

Ma daj... budalastine oko servera.
Meni se to desavalo 2+ meseca dok ih na kraju "uchtivo" nisam poslao u ... :zgran: :eyebrows: :banana:
i gle chuda ... :eyebrows: sve proradilo za dan :S:

da ali, sta da se radi???

hmmm, evo sad radi GPRS. ali tek posle 7 dana od prebacivanaj sa prepaida na post.

Čak sam reinstalirao XP i stavio mu SP2. sve je proradilo iz prve, pa i bluetooth koji se instalirao bez drajvera (to sada ima integrisano u SP2).
Nokia PC suite takođe radi bez problema.
Zatim sam pokusao da konektujem PC na internet preko Nokia 3650 GPRS veze. i to je proradilo iz prve. jeste da je veza bila kljakava (losh protok), ali radilo je.
no od pre dva dana više neće da me konektuje. Could not register computer to network.

ima li neko sličan problem ???
wap i dalje radi na telefonu, ali PC' konekcija ne...

Ja sam imao slican problem, a svi su se cudili kako to ne radi. Moras da podesis DNS i Gateway. IP adrese toga nadji preko google-a... ja sam ukucao nesto kao "GPRS parematers srbije ili MTS ili tako nesto"
onda ces naci da je APN: gprsinternet, DNS i gateway, pa probaj sa tim podatcima

Jer mozete da mi pojasnite sta mi treba osim moba za surf?

treba ti telefon, konekcija na kompjuter (BT, IrDA, Kabl) i setovanja za PC koja ces naci na sajtu 063 ili 064. eto :)

eee a koja je cena tj da li je pocelo da se naplacuje gprs na 64 ...

Vrh Dno