Pa ja ga zato bas i pitam koji model ima,jel mislim da 3510 i nema GPRS,a nokia 3510i ima i ima ekran u boji!Mos Def je napisao(la):yf, ovo je bilo vise puta.
U specifikacijama telefona mora da pise "GPRS" (znachi da ima gprs modem u sebi telefon) i vrlo pozeljno "IrDa" (infracrveni port, da bi se lakse konektovao na pc, a eventualno i istovremeno rechargeovao preko kabla (najcesce se kabl za charging i data kabl shtekaju u isti port).
kefalo je napisao(la):p.s.
koliko sam ja skontao za ovih 5 dana traganja... ako phone ima GPRS ne mora da znaci da ima i GPRS modem, koji je navodno neophodan za konekciju na net putem PC
minketa je napisao(la):Dobro, je l' iko prob'o GPRS na 064?
persys je napisao(la):Siemens C35 podrzava samo WAP aili ne i GPRS, tako da internet mozes korititi samo WAP-om preko 063.
sikili je napisao(la):064gprs radi i sa pripeid karticama,
samo mora de se registrujes.
Siroce je napisao(la):Ovo nisam jos probao ali u programu Oxygen Phone mannager postoji opcija za surfovanje preko 3510/i (gprs). jedini problem je sto neregistrovana verzija otvara stalno istu stranicu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari