Šta je novo?

Internet igre

OK, skinuo.
Cime sad da ga otvorim?
Imam swish koji moze da otvara .swf fajlove ali mu je istekao onaj trial period pa sad ne mogu da ga koristim.

Hehe, moj rekord je 1233 miles per hour ;)
Inace na klanu rur je svojevremeno bilo akuelno takmicenje u ovoj zaraznoj igri. Moj rezultat je osvojio 4.ili 5. mesto. najveci rez je bio preko 2000.
Nazalost klanrur arhiva ne radi tako da ostaje da mi verujete na rec :) ili da mozda nadjete nesto na forumu od pre oko godinu dana.

Comet Hunter je napisao(la):
Nazalost klanrur arhiva ne radi tako da ostaje da mi verujete na rec :) ili da mozda nadjete nesto na forumu od pre oko godinu dana.
Ja ti verujem :)

Inache, fora za "igru" je da povecate sensitivity misha u windowsu na maximum... pa da vidite kako se ona shamara majmun :) :)

Pa odesh na view source, i onda tu pishe kako se zove swf fajl... tj. flash igrica ili shta god da je... i pretpostavim(o) da je u istom direktorijumu kao i link.. i eto ga...

P.S. verovatno postoji fora da se tachno provali gde je fajl... ali je ja ne znam... mada, i ova forica mi radi, tako da se ne bunim ;)

Znam da je ovo off-topic,ali da li je neko uspeo da skine onu simpaticnu igru Sven Bomwollen,gde onaj crni ovnic ide po livadi i shevi ovchice,dok ga jure deda i neka dzukela....
Ako je neko uspeo neka baci direktan link...

Imam ja Sven-a... nemam sad vremena, ali cu ga uploadovati popovne/vecheras ... inache ima 5.5mb

cu

Nazad
Vrh Dno