Šta je novo?

Internet explorer 11

alphablue597

Slavan
Učlanjen(a)
14.05.2014
Poena
200
Da li nekome radi adblock plus za internet explorer 11?Imam win 7 32bit, instalirao sam ie11 i najnoviji adblock plus(ver. 1.3), pratio sam uputstva, vidim ikonicu u donjem desnom uglu, medjutim i dalje vidim reklame, tj. nista ne blokira(ista stvar i kad je instaliran i kad ga nema).Adblock plus na chrome-u radi bez problema, ali ovaj nece, pokusao sam nekoliko puta da ga reinstaliram ali bez uspeha, menjao sam i filter liste, nista...Da li neko zna neku caku da proradi, ili neki drugi program za blokiranje reklama?Hvala unapred.

Evo upravo sam ga instalirao i radi ok. Jesi obrisao prethodnu verziju (ako si imao) ili si je "pregazio" ?

Instalirao sam fresh win7 ultimate 32bit, bez sp1.Zatim sam instalirao sp1, i internet explorer 11, pa onda i adblock plus.Adblock plus sam sve podesio kako treba, vidi se dole u status bar, ali ne blokira nista...
Mada to sad nije problem, jer sam nasao mozda i bolje resenje: dodao sam u tracking protection EasyList i EasyPrivacy i sad radi odlicno, blokira dosta reklama.Generalno IE na win7 je dosta dobar, radi mnogo brze od chrome i mnooogo manje zauzima ram...

Meni ni generalno a ni nikako drugacije nije bolji od Chroma. Cak nije ni od Firefox-a ali ukusi su razliciti.

Ja imam ie11 i chrome.IE zauzima oko 100-200mb ram manje od chrome, mnogo brze otvara stranice...
Plus(i to veliki) za chrome su extenzije, kad bi to Microsoft sredio koristio bih samo IE...

Da li nekome radi adblock plus za internet explorer 11?Imam win 7 32bit, instalirao sam ie11 i najnoviji adblock plus(ver. 1.3), pratio sam uputstva, vidim ikonicu u donjem desnom uglu, medjutim i dalje vidim reklame, tj. nista ne blokira(ista stvar i kad je instaliran i kad ga nema).Adblock plus na chrome-u radi bez problema, ali ovaj nece, pokusao sam nekoliko puta da ga reinstaliram ali bez uspeha, menjao sam i filter liste, nista...Da li neko zna neku caku da proradi, ili neki drugi program za blokiranje reklama?Hvala unapred.

Iskljuci u opcijama Internet Explorer-a opciju: Enable Protected Mode.

Vidi se značajno poboljšanje . U principu IE11 prati loša reputacija , vuče to iz prošlosti. Jedina lošija stvar za obične korisnike može biti nedostatak ekstenzija , sa druge strane lak je i leti , skrol je odličan.

E da i tupavci su ako ne ostave naziv Spartan za novi browser.

Vrh Dno