Šta je novo?

Internet Explorer 10

mile64

Cenjen
Učlanjen(a)
14.06.2012
Poena
169
Oduševljn sam brzinom novog IE 10 na sedmici.Brži je i od goolea i mozille.Google sam napustio još pre dve godine kad su promenili način podešavanja-option.Od tada sam na mozilli koja ima savršeno napravljene opcije sa sačuvane lozinke i jedan savršen translator koji omogućuje da markiram deo teksta i samo to prevedem.
Problem kod IE 10 je da neće na nekim sajtovima da sačuva lozinku,odnosno neće kod logovanja da izbaci opciju saved password,konkretno na benchu, i nema opciju prevođenja markiranog teksta na desni klik kao kod mozila sa translatorom ovim

kad bi to imao bio bi idealan s obzirom daje trenutno najbrži.

A možda je u pitanju da ja ne umem da podesim IE 10?

Poslednja izmena:
Skini IE 11 preview, jos ti je brzi od 10-ke.
Za prevodjenje u IE 11 imas po difoltu u akceleratorima bing translate.

Prilozi

• IE.jpg
    IE.jpg
    154.4 KB · Pregleda: 82
password funkcionišu,ali bing nema srpski kao opciju prevoda i ne prevodi direktno na originalnoj stranici između engleskog teksta kao mozila,inače je brz ne primećujem razliku u odnosu na IE 10....

koristim internet explorer 11 treći dan sa bingom kao početnom stranom,sa guglom ne reaguje na enter,generalno zadovoljan sam,stvarno je najbrži,ali zbog odličnih opcija prevođenja sa mozilom i njihovim addonom translator koristim I dalje mozilu.

interesantna stvar,kad stavim home page na google.com ne reaguje na enter,a sa google.rs home page sve normalno

ne preporučujem Internet Explorer 11 Developer Preview for Windows 7!!!. imao sam problema sa gadgetim i još nekim aplikacijama gd je isključivi krivac bio explorer 11

Čak i da jeste bio krivac isključivo on, čak i imenu verziju piše developer preview. Ne znam šta si očekivao?!
To čak nije ni beta.

Da je IE10 najbrzi ne bih nikako rekao.
Sto se prevoda tice, trebalo da postoji ugradjen Translate with Bing na desni klik za selektovan text.
Za lozinke se slazem, dosta sajtova ne prepoznaje.

Opera mi vecinu stvari radi bolje, jedino sto ne umem da promenim default font i citljivost mi nikako nije bolja od iE-a (Firefox je uzas cim je Large Fonta, a Chrome je za vecinu los - Opera mnogo bolje renderuje i prokaze, ali je font losiji od IE-a). Zato sam i dalje skoro sve na IE-u.

Bing translator nema srpski ili bilo koji drugi srpski jezik po nazivu novostvorene ex yu države

firefox je po meni logičan i bio bi idealan da je brz kao IE11,što se tiče prevođenja sa addon-om translator https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/google-translator-for-firefox/
omogućava selektivno prevpđenje obeleženog teksta
da se razumemo,nije FF spor nego kad se prvi put otvara malko kasni

Meni Nightly 26 (64-bit) radi brze i u paljenju od IE.

Skinuo sam nightly,na prvi pogled ff u plavoj boji.ipak je IE 10 brži za nijansu prilikom otvaranja i surfovanja,ali to je nebitno u odnosu na funkcionalnost koju mozila pruža,bilo firefox ili nightly.što se mene tiče explorer je u takvom odnosu snaga mrtav,ali ga ne isključujem kao program,jer mi je onda mozila bude sporija.
FF je zakon.Sada kad poželim plavo, tu je nightly.

Vrh Dno