Šta je novo?

Internet Explorer 10.0 Windows 7 - zvanično

Nix posebno... samo smaranje da se iskljuci spell checker da mi ne bi svako i preslo u I i moram opet u sve sajtove da se ulogujem - pff :)

Radi isto kao i Preview. Ne znam da li su nešto dodali. Sajtovi rade OK, dosta je brz, ne koči, ne secka. Jedino što nema klasičan Speed Dial da namestim sajtove koji mi odgovaju (ili ja to ne umem). Da mogu to prešao bih na njega dok ne vidim šta će biti sa Operom.

There is not a feature called Speed Dial in Internet Explorer. However, when open a new tab, you can see the websites visited frequently.
izvor

Meni mnogo cesce nece da otvara u trenutnom nego salje u novi prozor/tab sada. Ranije mi se to nije desavalo skoro nikada (jedino kad neki sajt zaglupi zbog JS-a pa se nova adresa otvori u novom prozoru/tabu).
Sada mi cesto na rezultate Google Search-a otvara novi prozor.

Nekako mi se vise svidja izgled doduse, ne mogu da objasnim :)

Hvala. Tako sam i mislio. A izgleda da ne postoji ni dodatak koji bi to radio. Problem sa često posećenim sajtovima je što se menjaju. U Operi imam skoro 30 sajtova u SD. Neke posećujem svaki dan a neki su tu kada mi brzo zatrebaju. Jedino da ih strpam u Favorites Bar.:(

Probao sam i evo koristim ga za početno testiranje. Pošto nema ekstenzija koje ja koristim često, koristiću ga samo za čitanje vesti i za Farmville na facebook-u.

Farmville odlično radi, barem kod mene.

haha farmville :D
btw evo spam post cisto da predjemo na drugu stranu :d Zasluzio je :D

Šta će vam dve teme za IE 10?

Sviđa mi se ie10, ali ne mogu da ga koristim na poslu.
CMS koji koristimo nije baš noviji, pa se ne prikazuje lepo. :)

^ dodaj
Kod:
<META HTTP-EQUIV="X-UA-COMPATIBLE" CONTENT="IE=9" >
u <HEAD> pa ce sajt raditi bolje i tebi i ostalima.

Da mogu, već bih ga dodao. :D

Ne pitaj....:crash:

Vrh Dno