Šta je novo?

Internet brzina

The Rock

Slavan
Učlanjen(a)
31.03.2008
Poena
301
Imam neobee 1.0 mbps internet, ali i dalje sporo skidam (najvise 25 kb/s). da li je to zato sto skidam torrente ili nesto drugo? Ako je to zbog toga moze li mi neko reci kod kog provajdera je to dozvoljeno?

Ili uplati rapidshare, izađe te 400 dinara mesečno ako uplatiš šest meseci a imaš full speed.

Ili uplati rapidshare, izađe te 400 dinara mesečno ako uplatiš šest meseci a imaš full speed.
Ja nisam nikakav hard skidač (po 3-4 meseca ne skinem ništa veliko) ali mislim da ću i ja uplatiti RS. Torrenti polako postaju neupotrebljivi. Na javnim trackerima ako npr. tražite neki film imate u 95% slučajeva samo sinhronizovan na španski, grčki, italijanski... Suviše oštro udaraju u antipiratskim kampanjama na Zapadu i izgleda da je ogroman broj ljudi sa Zapada prešao na RS i news. X puta mi se u poslednje vreme dešavalo da na RS nešto nađem, a da na torrentu nema uopšte. Ranije to nije bilo tako. OK, ima na private trackerima, ali sa svojim bednim uploadom ja ne mogu da održim ratio bez maltretiranja danima.

Neznam za vas ali mislim da je sve pitanje podesavanja(sto se tice torrenta).Ja sam na telekomu i posle kraetkih podesavanja

Ne mora RS, imate i Newshosting i Astraweb za 330 din mesecno...

Ne mora RS, imate i Newshosting i Astraweb za 330 din mesecno...
Treba sve isprobati, čisto da vidimo šta nam najviše odgovara i gde se najlakše nalazi ono što nam treba.

Public torrent obično ni u ludilu neće ići punom brzinom, ja pak sa RS-a često skidam 56-57 kB/s, to je teorijski maksimum moje ADSL veze. Slično je i sa newsom. Da ne govorim da se na taj način lišavamo eventualnih problema sa prijavama zbog downloada itd.

Nazad
Vrh Dno