Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovako globalno pitanje za Mts koristnike interneta na telefonu,kako vas sluzi brzina?...ja skoro nigde ne mogu da uhvatim 3G (edge u 90% ) a i kad ga uhvatim ,blagi uzas! (centar Ns-a) o.0 ...
I ja imam ogroman problem sa netom, kupio sam prepaid karticu sa 500 mb, do sada sam potrosio oko 200 mb i vise ne mogu da otvorim ni jednu stranicu, tj mogu ali se ucitava vise od 2 min... Da li je moguce da provajder namerno ogranicava brzinu?
BTW imam pun signal...
Meni internet radi brze ujutru nego uvece :\ Brzi je odziv na klik na link i transfer je veci pre podne nego u vecernjim satima. Isto sam u blizini centra NS-a.
da..sto se tice MTS-a u novom sadu, jeste los...ali zato,ja sam na telenoru sa GalaxyS-om 3G cesto hvatao i merio sam brzinu ne speedtest. net i bilo je oko 1.5mbit/s ili cak 2... zaista je na telenoru fino islo
3G Net ima prednost u odnosu na voice kartice, da ih tako nazovem... Znači, teško je imati preko 0.5Mb/s u praksi, uz loš ping, dok 3G Net ide oko 3Mb/s uz ping oko 100...
da i ja sam sedeo u bazaru (trznom centru u ns-a) ^ mozda imamo istog zajednickog prijatelja ;D
i na njegovom desire-u je hvatao HSDPA i to je bilo> MUNJA
Poenta je da kad mi istekne ugovor sa mts-om, cela moja porodica, ja i bliža rodbina prelazimo na Vip(jedino ako novi gazda ne "donese" poboljšanja u svojim uslugama, a naročito u brzini neta).