Šta je novo?

Internet Brzina 0.0?

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Ovako globalno pitanje za Mts koristnike interneta na telefonu,kako vas sluzi brzina?...ja skoro nigde ne mogu da uhvatim 3G (edge u 90% ) a i kad ga uhvatim ,blagi uzas! (centar Ns-a) o.0 ...

Generalno vrlo loše, uhvatim ga, ali je signal u 99% loš(jedna ili dve crtice), a brzina je odprilike 30-40% bolja nego na edge.

I ja imam ogroman problem sa netom, kupio sam prepaid karticu sa 500 mb, do sada sam potrosio oko 200 mb i vise ne mogu da otvorim ni jednu stranicu, tj mogu ali se ucitava vise od 2 min... Da li je moguce da provajder namerno ogranicava brzinu?
BTW imam pun signal...

Meni internet radi brze ujutru nego uvece :\ Brzi je odziv na klik na link i transfer je veci pre podne nego u vecernjim satima. Isto sam u blizini centra NS-a.

da..sto se tice MTS-a u novom sadu, jeste los...ali zato,ja sam na telenoru sa GalaxyS-om 3G cesto hvatao i merio sam brzinu ne speedtest. net i bilo je oko 1.5mbit/s ili cak 2... zaista je na telenoru fino islo ;)

Ja vec vise od mesec dana imam problema da otvorim bilo koju stranicu na telefonu. Znaci uzas. Jednostavno internet ne radi i to je to.

Zaista grozno...Dok gledam kod drugara koji je na Vip,njemu ne da leti,nego jos i konstantno ima Hsdpa :(

da i ja sam sedeo u bazaru (trznom centru u ns-a) ^ mozda imamo istog zajednickog prijatelja ;D
i na njegovom desire-u je hvatao HSDPA i to je bilo> MUNJA

telenor i vip tu bolje rade od telekoma

Hehe,ovaj ima Galaxy S :p ...al poenta ja uspostavljena Vip>Mts sto se net-a tice

Poenta je da kad mi istekne ugovor sa mts-om, cela moja porodica, ja i bliža rodbina prelazimo na Vip(jedino ako novi gazda ne "donese" poboljšanja u svojim uslugama, a naročito u brzini neta).

Sad sam bio u mts-u ,raskinuo ugovor (kamo srece,bio je neobavezan) otisao u Vip :) dobio novogodisnju promociju :DD i uzivam sad u Hsdpa ;)))

Nazad
Vrh Dno