Šta je novo?

internal error 2738????

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
Pozdrav. Imao sam do sada instaliran Kerio Personal Firewall i hteo sam preko njega da instaliram novi 4.2.0 ali kako glupi Kerio prvo brise stari kod Uninstalacije mi je javio "internal error 2738" i morao da prekine. Tako stalno. Probao sam ja da ga prvo uninstaliram ali isto. Onda kada mi je prequrcilo obrisao sam njegov folder i rucno ocistio registry od njega. Takodje sam preko System Mechanic-a ponovo ocistio registry. Posle toga sam instalirao Outpost, ali kada se dize WindowsXP otvori mi neki prozor koji kaze da je Kerio ili Tiny personal Firewall servis ukljucen...iako ne da nisu ukljuceni nego ih vise i nema. Sada sam ponovo probao da instaliram Kerio pa da probam ponovo da ga obrisem, ali opet se javlja ona greska. Sta da radim?! Kako da uklonim onaj prozor sto mi pokazuje kod dizanja Windows? u msconfig-u ne pokazuje nista. Probao sam malo da guglam ali nema nista konkretno. tnx

start/run pa kucaj msconfig
pa pogledaj u services da se negde ne pominje kerio
To je jedino sto mi pada na pamet.

Dobro sto si napisao ovo. Taman sam resio problem. Nije to sto ti kazes, to sam prvo pogledao. Nasao sam spisak komponenti Keria na netu i obrisao ih rucno. Drugacije nije moglo. Za one koji budu imali isti problem (a bice ih jer sam video na netu da se dosta pominje ova greska) treba da nadju i obrisu sledece stvari:
Kerio\PersonalFirewall4 folder
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kerio\Personal Firewall 4
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CONTROLSET001\SERVICES\FWDRV
fwdrv.sys i fwdrv.vxd fajlove (preko search ih nadjite)

i to je to.

Nazad
Vrh Dno