Šta je novo?

Interesantne top-liste

Ali Custer's revenge RULZZZZ ! procitajte opis!!! ahahhahaha

The Most Annoying Enemies of All Time :D
#4 Scarab Demon
The infamous Scarab Demon is responsible for more smashed keyboards than any other single monster in Diablo II. In combat, these guys are mostly unassuming...until you hit one and it gushes out waves of lethal electricity. Better pray you've got a portal scroll handy!

Hmmm... nema Cliff racers-a kao najdosadnijih neprijatelja, a među najstrašnijim igrama, odnosno momentima ne pominju Undying ili Vampires:Bloodlines (nivo u hotelu, recimo)...

Sve u svemu, ipak je interesantno.

Agilni je napisao(la):
Vampires:Bloodlines (nivo u hotelu, recimo)...

Slazem se sa tobom apsolutno... Posle Resident Evil1 koji sam kao mali igrao na PS1, Vampiri su me definitivno najvise plasili dok sam ih igrao. A pogotovu taj hotel i one glupave ves masine u podrumu... Najzesce sto je to sam pocetak igre i sto se tu odmah muski isprepadas...

F.E.A.R. ne moze da me iznenadi jer kada god neso opako treba da se desi pocne HDD da drlja kao manijak i odmah znam sta da ocekujem... Recimo na pocetku igre se nisam prepao kada je Fattel izleteo da me klepi daskom po faci, jer sam ga gledao 5 minuta kako zamahuje... :D Nedostatak RAM-a... ;)

Vrh Dno