Šta je novo?

Interesantan mališa Philips

Sirius9

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2007
Poena
525
Philips-ovi plejeri nisu nešto preterano popularni kod nas.
Evo jednog baš simpatičnog modela koji je prilično jeftin u "normalnom svetu".
phillips-go-gear-sa2825-mp3-player.jpg
32815649-320-0-50002892-20080703_122424-320x240.jpg

yutube video OVDE.

Kako vam se čini?

Veoma simpaticno. Bilo bi lepo da se moze uzeti i kod nas...

Philips bubice su jako dobre btw :)

Poslednja izmena:
Izgleda odlicno, bas po mom ukusu.

Zna li mu se cena?

Stvarno dobro izgleda.
Sta bi sa cenom?

Stvarno dobro izgleda.
Sta bi sa cenom?

Philips showcased the new member of its GoGear series portable MP3 player during CES 2008 event. The “GoGear SA2845″, scheduled to hit the store in the first quarter of 2008 for a price between $29 to $49, this compact and elegant DAP device features an OLED display, a USB 2.0 connectivity, built-in FM radio tuner with up to 20-preset radio stations, built-in battery with up to 20 hours of playback, and a 4GB of onboard memory.

To kaže net a mislim da nam se cena kod nas neće svideti :zgran:

Poslednja izmena:
Ja tipujem da je negde između 70 i 80 evara...

Evo da odgovorim sam sebi, pa skoro da su me prijatno iznenadili pakomovci,
(bez PDV-a): 3.252 din.
(sa PDV-om): 3.838 din.
za model od 2 gigabajta.

važno da su cenu bez pdv-a boldovali i napisali fontom od 18 pixela a ostalo 8,5 px. a to što dotična cena ne važi nikom ništa. Opširnije OVDE

Vidim na Benchu vestima, da izlazi novi model...

Jel probao neko ovaj iz Pakoma? I jel ima većeg kapaciteta?

Jel probao neko ovaj iz Pakoma? I jel ima većeg kapaciteta?

Mislim da još niko nije probao jer još pre nedelju i po pakomovci sigurno nisu imali taj plejer (ja proveravao skoro svaki drugi dan) a sad ga imaju, i ja bi voleo da vidim review :)
Postoji i model sa 4Gb memorije, treba pitati telefonom pakomovce hoće li ga nabavljati -> Zvanični sajt OVDE

P.S. Upravo sam pogledao kako izgleda taj novi model i baš je simpa ali mislim da se neće tako brzo pojaviti kod nas. Kratak opis za isti je OVDE, pročitajte, nasmejaćete se (zbog prevoda ;)

Poslednja izmena:
Aaaa, možda uskoro neko napiše review, danas sam zvao pakomovce da proverim hoće li biti modela od 4gb (nisam dobio "centralu" koja o tome odlučuje) ali su mi u jednoj od prodavnica potvrdili da se ovi plejeri prodaju...

Bas je lep mali plejer. :)
Po velicini je tu negde kao sansa clip ako se ne varam?

Bas je lep mali plejer. :)
Po velicini je tu negde kao sansa clip ako se ne varam?

I ja bi rekao, samo je kockastiji :)
video sam dosta opisa na youtubeu za sve moguće plejere pa i clip i znao sam da je mali ali kada sam nedavno bio kod pakomovaca (prodaju i clip-ove) baš sam se iznenadio kako je mali i tanak. šteta samo što clip nema onaj točkić što se vrti kao e serija ili fuze.
A ovaj Philipsić je definitivno interesantan, da je oko 3k definitivno bi ga uzeo bez previše razmišljanja ali pošto je bliže 4k to mi deluje nekako "skupo". Možda če neko iz bench kluba testirati i napisati neki review !!!

(bez PDV-a): 3.252 din.
(sa PDV-om): 3.838 din.
za model od 2 gigabajta.

Cene rastu a vi se zezajte :) ko nije kupio za 3.838 sad će da plati:
Kod:
(bez PDV-a): 3.346 din.
(sa PDV-om): 3.949 din.
Ja mislio da ga uzmem iz zezanja jer je simpa pa da ga poklonim kasnije burazeru al pošto samo poskupljuju a moja plata ista vala neću da ga pazarim. Pakomovci su se malo izbezobrazili.

Nazad
Vrh Dno