Šta je novo?

Interesantan link ka spyware removerima ...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
http://www.adwarereport.com/mt/archives/000091.html

#1 - Gold Choice Spyware Eliminator
#2 - Silver Spyware Doctor
#2 - Bronze Spy Sweeper
#4 CounterSpy
#5 MS AntiSpyware
#6 Ad-Aware
#7 McAfee
#8 Pest Patrol
#9 NoAdware
#10 Spybot S&D
#11 PALSol
#12 Spy Hunter
#13 SpyKiller
#14 StopZilla!
#15 XoftSpy

Product: Microsoft AntiSpyware
Price: $80/year

Sta sam propustio?

kUdtiHaEX je napisao(la):
Product: Microsoft AntiSpyware
Price: $80/year

Sta sam propustio?

Jel to izašla finalna verzija? I kakva je to cena 80$ godišnje?!? :trust:

Svašta.
Vi se uhvatili za Ms, ko pijan plota, a komentara na test- nigde.
Probao sam spyware doctor i ... stvarno je odličan. Našao je i ono što nisu Lava i Pest Patrol.

#6 Ad-Aware i #10 Spybot S&D
mi je sasvim dovoljno a to kakve oni liste prave me ne ineteresuje

Probaj za početak još neki, neće ništa da te košta, a možda zameniš neke koje koristiš, jednim ali vrednim.

Ccc, probao sam ovaj Spyware Eliminator, i "našao" mi je izvesni WebP2P... malo sam se pronjuškao i saznao da Eliminator okida na sledeće registry ključeve:
HKCR\Magnet
HKLM\Software\Magnet
HKLM\Software\Classes\Magnet
Ovi ključevi su sasvim legitimni, i napravio ih je DC++ (koji je uzgred jedini p2p program kog imam instaliranog).

Takođe, program je našao 250 "sumnjivih" fajlova o kojima nije hteo ništa da kaže osim da su mu sumnjivi a da možda i nisu spyware i preporučio mi je da dam $29.99 da bih to proverio.

Neka hvala.... 😡

Poslednja izmena:
Pa "daj" im...

borab je napisao(la):
Probaj za početak još neki, neće ništa da te košta, a možda zameniš neke koje koristiš, jednim ali vrednim.
Pa koji bi mi ti preorucio da probam u zamenu za ova dva ?

borab je napisao(la):
Neću iz principa (nevezano da li program treba da kupim ili "kupim"). Neću da imam išta sa softverom koje podiže lažne uzbune, i čije trial verzije plaše neiskusne korisnike da bi ih ubedili da daju pare.

jddipqd je napisao(la):
Ccc, probao sam ovaj Spyware Eliminator, i "našao" mi je izvesni WebP2P... malo sam se pronjuškao i saznao da Eliminator okida na sledeće registry ključeve:
HKCR\Magnet
HKLM\Software\Magnet
Ovi ključevi su sasvim legitimni, i napravio ih je DC++ (koji je uzgred jedini p2p program kog imam instaliranog).

Takođe, program je našao 250 "sumnjivih" fajlova o kojima nije hteo ništa da kaže osim da su mu sumnjivi a da možda i nisu spyware i preporučio mi je da dam $29.99 da bih to proverio.

Neka hvala.... 😡
Skinuo sam isti program i nashao mi je perfect keyloggera u kompu... Naravno nije dao nikakve druge informacije o njemu. Nakon toga sam pokushao da im "dam" ali mi nije uspelo. Uninstalirao program, instalirao 3 (slovima: TRI (pesonal antispy, spyware doctor, anti-keylogger)) druga programa (dakle zajedno sa adaware, spybot i m$ antispyware koje sam vec imao instalirane - ukupno 6, slovima: SHEST) i nijedan nije nashao dotichnog keyloggera! Odem na google da nadjem informacija o tome, i kazhe on pravi te i te fajlove. Nijedan od tih fajlova nisam nashao u kompu... Upravo ono shto je kasnije recheno - lazhna uzbuna u cilju zarade novca...

Neko ce mozhda da pomisli da sam preterao sa 6 programa, ali ******, ne bih voleo da mi neko sazna sve shifre...

jddipqd je napisao(la):
HKCR\Magnet
HKLM\Software\Magnet

Neka hvala.... 😡
gomila njih pronalazi par stotina "sumnjivih" fajlova i kukija(koji su obicno samo obican najobicniji text) cisto da bi posle mogli da se hvale na testovima
kao "adaware nadje 45 stvari a nas super stereo adware mega buster killer destroyer pronalazi jos 456 novih posle adawarea i zato treba da nam platite 45$"
ista prica kao i sa antivirusom "platite nam 25$ je mi mozda ponekad u idealnim laboratorijskim uslovima mozemo da otkrijemo 125000 virusa"
na to samo imam da kazem
Screw You Guys, I'm Going Home

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno