Izgleda da je ovo najbolje resenje, plus sto ako se javi potreba za legalizacijom dovoljno je kupiti q3.Ji 4Tze je napisao(la):3dmax, gmax > q3radiant > q3
DamjanMX je napisao(la):Mozes da probas sa jednim od milion programa za dizajn enterijera.....
Ji 4Tze je napisao(la):navedi mi jedan koji je koji ima dobar 'import' CAD fajlova, ili ne_daj_boze *.max fajlova :d 😛
DamjanMX je napisao(la):Pa sta ce mu import.....neka ga odradi celog u samom programu a i uglavnom mogu da importuju .3ds 😛
Ji 4Tze je napisao(la):mislim da gresis al aj nema veze 🙂
3ds je prvenstveno los zbog malog broja poligona koji mozes da izvezes u taj format...upravo je zato kombinacija sa q3 engine-om zeznuta ali opet kazem da nisam ni pokusao da probam kako bi to radilo pa ne znam...znam samo da bi tu posla sto se texturisanja bilo i preko glave, jer je broj poligona, uslovno receno' ogranicen pa se mora fake-ovati geometrija sa texturama.
a i cisto sumnjam da ce 'klijent' da ga saceka dok nauci neki novi program.
elem, bobby63, pogledaj http://www.walkinside.com/main.html mozda tu ima nesto interesantno
Sramota je da priznam, ali sam UT 2003 imao instaliran od trenutka kada se pojavio a nisam primetio da ima editor.Ji 4Tze je napisao(la):bobby63, jesi li mozda probao UT 2003 editor? moze li s tim nesto da se uradi po pitanju tvog 'problema' ?
bobby63 je napisao(la):Traba da napravim gradjevinsku prezentaciju, ali je zahtev da klijent sam moze da se krece po objektu.
Koji software preporucujete za ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari