Šta je novo?

Intellimouse 3.0

MixMasterMike

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2008
Poena
320
Da li ima negde da se kupi Microsoft Intellimouse Explorer 3.0? Video sam da ima IMO i WMO ali IE 3.0 nigde (inace mislim da Pakom uvozi Ms proizvode, ali samo imaju ova poslednja 2 modela).

Pozovi Pakom,pitaj ih da ti nabave,poruce,sta vec.Drugaru mom su narucili,cekao je 10ak dana ako se ne varam..

ako ništa, tu je uvek ebay... imaš moju podršku za ovaj miš, koristim ga od 2002 😀 jedan isti... imao sam samo malu pauzu oko godinu dana sa mx1000, ali je taj miš primetno lošiji od ovog 🙂...

Ja sam definitivno vidio u NS u Jevrejskoj u Pakomu Intelli Mouse Explorer 3 i to prije par dana... 🙂

Aa to je zicni mis?
Postoji li varijanta bezicnog IntelliMouse-a?

ako ništa, tu je uvek ebay... imaš moju podršku za ovaj miš, koristim ga od 2002 😀 jedan isti... imao sam samo malu pauzu oko godinu dana sa mx1000, ali je taj miš primetno lošiji od ovog 🙂...

:smash::smash::whip::whip: ces ti meni MX1000

@MixMasterMike

Kad vec moras Mirkosoft misa da koristis onda pogledaj u Pakom-u, CTshop-u i Gigatron-u, imali su do skoro a verovatno ih i sad imaju.

Pa imam IMO 1.1a ali hocu da nabavim i IE 3.0 zbog oblika i velicine (senzor je isti). Imao sam i probao brdo miseva i mislim da je Microsoft senzor na ovim misevima neprevazidjen!

Teshko cesh to naci.
Ne znam da li mislish na onaj stari svetlo sivi ili na ovaj novi tamno sivi ali oba je izuzetno teshko naci, nov nikako.
Ja sam uspeo proshle godine da nadjem jedan, ovu noviju verziju preko oglasa momak uvezao iz inostranstva, ali po radnjama je to praktichno nemoguce. Barem ja nisam uspeo.

Da li ima negde da se kupi Microsoft Intellimouse Explorer 3.0? Video sam da ima IMO i WMO ali IE 3.0 nigde (inace mislim da Pakom uvozi Ms proizvode, ali samo imaju ova poslednja 2 modela).

Da li si gledao racunare net? ... Spremam se za koji dan uzeti isti mis kod njih i MS 600 tastaturu ali ih nisam zvao.Na sajtu su imali na stanju...
Cena je bila oko 3000 i po meni je mish br. 1 ...

Poslednja izmena:
Na site-u racunari net ima intelli explorer 3.0 na stanju ali me buni sto su link baca na intelli 4.0?? Zvacu ih pa da vidim sta je to sto imaju na lageru. Koliko sam video po newegg se prodaje ta tamno siva (neki kazu crna) verzija, koja je najnovija. Inace originalni je bio beo, pa se pojavio taj svetlo sivi a ovaj tamni je poslednja verzija.

Pa imam IMO 1.1a ali hocu da nabavim i IE 3.0 zbog oblika i velicine (senzor je isti). Imao sam i probao brdo miseva i mislim da je Microsoft senzor na ovim misevima neprevazidjen!

E i meni je bruka mis...Ja sam ga kupio u svrhe gaming-a i mnogo dobro mi se pokazao (mislim na IMO 1.1a) a IE 3.0 je to isto samo ljepse i kvalitetnije upakovano. 😀

Teshko cesh to naci.
Ne znam da li mislish na onaj stari svetlo sivi ili na ovaj novi tamno sivi ali oba je izuzetno teshko naci, nov nikako.
Ja sam uspeo proshle godine da nadjem jedan, ovu noviju verziju preko oglasa momak uvezao iz inostranstva, ali po radnjama je to praktichno nemoguce. Barem ja nisam uspeo.

Ja rekoh, bio u Pakomu u NS prije 2-3 dana max i imaju ljudi IE 3.0 NOV definitivno... 😀
Ne znam odakle si ali valjda ti ga mogu poslati iz NS ako nema u Pakomu tamo kod tebe 🙂

Intellimouse 3.0 Ja sam ga uzeo pre vise od 2godine i josh me sluzi besprekorno em sto je mis perfektan...

ja koristim 3.0A od januara 2004. jedino mu se malo farba pohabala na dupetu tj tamo gde saka naleze 😀

PS
Intellimouse 3.0A Explorer

Poslednja izmena:
Očigledno zavisi kako ko drži ruku. Meni farba nije nigde načeta, ali recimo sam skinuo sloj gume ispod dva pomoćna tastera... mada, posle 6 godina, šta drugo očekivati 🙂...

i meni se oljuštio tamo gde i banetu, tačnije ispod back dugmeta, tamo gde palac naleže 🙂
i kabl sam morao promeniti, ali miš nikada 😀

To jeste jedino malo boja ali nista posebno,mos radi kao 1 dana kada sam ga uzeo... 🙂

Nazad
Vrh Dno