Šta je novo?

Intel Unveils Moorestown

evo ga detaljni review
http://www.tomshardware.co.uk/intel-atom-moorestown-smartphone,review-31888.html#xtor=RSS-142

,9-6-246570-3.jpg

to ce da troshi bateriju na smartphone-u samo tako

a ja da pitam, ili to neko namerno kochi tehnologije - zar nije bilo priche da je neki nash selja iz petnice izmislio nov sistem za bateriju koji je 6-8x bolja tehnologija od litijum polimera ?

Pa vec postoje razne tehnologije, ali ih necemo videti jos dugo dok se sva investiranja ne isplate..

...

a ja da pitam, ili to neko namerno kochi tehnologije - zar nije bilo priche da je neki nash selja iz petnice izmislio nov sistem za bateriju koji je 6-8x bolja tehnologija od litijum polimera ?

Evo ja idem u Petnicu. Svaka cast tom decku. Izmislili su mnogi sto sta ali se ili ne prodaje za sire narodne mase ili to neko namerno nece da izbaci. Sad ne znam da li ju je napravio ili je to samo teorija, jer pitanje je kako bi se ta njegova baterija ponasala u praksi, jer tamo se mnogo stvari teoretise, a mnogo manje izvrsava u praksi. A sigurno je neko smislio nesto mnogo bolje i od tog iz Petnice, samo je to dostupno veoma malom broju ljudi.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
da vidimo i to cudo, intel loversi su pricali kako ce Moorestown da kida, kako ce on biti ono sto je u sustini trebao Atom da bude 🙂 ...i kako ce intel napokon imati sansu da sa njim razbuca ARM 🙂

btw Imagination Technologies - valjda je zato intel kupio 7-8% Imagination Technologiesa pre dve godine... 😉

jesam li ja propustio ili u onom anadovom tekstu nema konkretnih brojki vezano za potrosnju?
EDIT: nasao 😉 " Lincroft has to be sub-1W under load and 6mW at idle. "

i jos jedno pitanje: da li Android radi na x86?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno