ArmaSoldier
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.03.2014
- Poena
- 170
Pozdrav zajednico! Odavno sam kupio polovan ssd, Intel 520 Series 120GB. Moj stari hard u laptopu je bio prepun bad sectora pa rekoh da ga zamenim, kao cuo sam, laptop ce mi raditi znatno brze itd.. Ubacio sam ga, instalirao sistem i radio je sasvim ok, nista specijalno novo u brzini nisam primetio, cak ni pri podizanju sistema. Windows 7 Ultimate je sistem koji je bio instaliran. E sad, laptop mi je otisao u "tri lepe", mesec posle toga.. Graficki cip je zveknuo.. SSD je u fulu, jeftino sam ga nabavio na KP. Medjutim, suvisan mi je... Komp sa koga pisem je desktop, ima WD 500gb sata III hard, sve radi kako treba..
Moja dilema je:
- da li da prodam ovaj SSD (koji sam stvarno inace ekonomicno nabavio...)
- da ga zamenim za obican desktop hard od 2tb ako nekog nadjem
- da ga ubacim u desktop i na njemu instaliram sistem a onaj wd 500gb da koristim kao storage
Pitanje za vas, za ovu poslednju soluciju, da li bi time nesto dobio, da li ima neke prednosti, jer u svakom slucaju mi treba vise prostora i jedan od 2tb obican bi mi zavrsavao posao.. U svakom slucaju me interesuje nesto vise o ovom modelu, jer se u SSD u opste ne razumem
I jos nesto, evo screenshota iz sentinela, pokazuje mi 80% performace i neku poruku koju ne razumem, sta znaci?
Hvala unapred!

Moja dilema je:
- da li da prodam ovaj SSD (koji sam stvarno inace ekonomicno nabavio...)
- da ga zamenim za obican desktop hard od 2tb ako nekog nadjem
- da ga ubacim u desktop i na njemu instaliram sistem a onaj wd 500gb da koristim kao storage
Pitanje za vas, za ovu poslednju soluciju, da li bi time nesto dobio, da li ima neke prednosti, jer u svakom slucaju mi treba vise prostora i jedan od 2tb obican bi mi zavrsavao posao.. U svakom slucaju me interesuje nesto vise o ovom modelu, jer se u SSD u opste ne razumem
I jos nesto, evo screenshota iz sentinela, pokazuje mi 80% performace i neku poruku koju ne razumem, sta znaci?
Hvala unapred!

Poslednja izmena: