Formula 1 nije za shiroke narodne mase vec za povremene godisnje trke.Komparacija je neprimerena.🙂
Kompjuter vishe nije luksuz vec svakodnevnica.Mnogo ljudi ga ima a ne moze da iskoristi vishe od 50% hardware-skog kapaciteta zbog sporih developera.
Slazem se da je dobar tehnoloshki napredak.Ali stavljati 6 jezgara u jedno procesorsko podnozje a da pri rome nema programa ni za 2 jezgra a kamoli 4..............mislim shta reci/////
Doduse ta konstatacija moze da se prevede i ovako: Windows-based softver kaska za hardverom i to mnogo 🙂
Hint: *NIX (Mac OS?).
Pa nisam ja naveo tu komparaciju.Ja sam rekao da f1 ne moze da se poredi u tom kontestu.😀 Pogledaj gore.au bre dark.. al si dark..
Nemozes da poredis procesore i formulu 1. To su potpuno drugacije kategorije.
Neznam sta ti ocekujes od danasnjih programa? da se office vrti na 4 jezgra ili firefox da renderuje strane na vise jezgara... Postoje programi koji umeju da iskoriste ta jezgra i onaj ko od toga zivi ce kupiti ovakvu spravu.
Poredjenja radi... firma u kojoj radim ima motion capture sistem sa 80 4Mpix kamera. Tek Q6850 moze da izdrzi ulaz sa svih kamera u 120fps. To je ogromna kolicina podataka. I naravno da cemo kupiti ovo cudo sa 6 jezgara jer ce nam to omoguciti da zakacimo 96 ili vise kamera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari