Šta je novo?

Intel platforma

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Zdravo :)

Posto mi se obim posla promenio, moracu da se bacim na jacu platformu...

Procesor ce biti E2160
Grafika integrisana
Hladjenje: Uz`o bih sonic tower da hadim pasivno...al` ga izgleda nigde nema :( Neko drugo resenje za pasivu al` da nije gemini, mnogo mi ruzan :)
Ram....2x1gb nekog 800mhz...jeftinog...nece biti silovan sa oc

E sad, ploca mi pravi problem...Treba mi neka po mogucstvu fullATX, nikako oni mali shugavci, da ima ok integrisanu grafu i....dva video izlaza! bilo dsub+dvi, dvi+dvi, dvi+hdmi...I da bude lepa ;)

Sta mislite, koju plocu uzeti? Uz to ce u racunaru biti jos skystar2 i 1-2 hdd-a, kontam da ce frontier 400w to izgurati bez problema...

Kao sto vidite, ovo nije igracka konfiguracija, nego cisto indesign/photoshop/multimedia (1080p x264)

Poslednja izmena:
Ne verujem da ćeš da taj proc moći hladiti pasivno... Ako već ideš na silent varijantu, uzmi Thermalright Ultra 120 Extreme sa što tišim ventom, npr. neku Nocta-u 120mm.

Sempron LE-1100 se provereno moze pasivno drzati na 35~40 stepeni!

blah :(

Mogu malo da prepravim upit....

Koja AM2/775 ploca ima dobru integrisanu grafiku, i 2 video izlaza? Znaci bilo koja kombinacija, DVI+DSUB, DVI+DVI, DVI+HDMI, DSUB+HDMI....samo da nije dsub+dsub :) po mogucstvu sto veceg formata...

Nisam overclocker, mozda sam downlclocker (teeempeeraatuuuuraaa i leetnjaaa aaavaaantuuuuuraaaaaa)

EDIT: sta mislite o ovome?

http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9009169

Nisam overkloker, a izbegavam posebnu grafiku em sto ne igram igrice, em zbog potrosnje....imam 400w kineza, 2xhdd, dvd rezac, i audigy...valjda kinezu nece biti problem da tera ovog i nekog x2...

Poslednja izmena:
Recimo da je Biostar TA690G tu tvoj jedini izbor ili Asus M2A-VM. Nekako mi je traljavo odradjen taj Gigabyte... (subj. utisak)

hmmmmmmmmmmmmm....ovaj biostar mi se skroooz svidja :D Chak se razmisljam da izbacim audigyLS i roknem mu spdif passtrought...Al`...kako ovde da izvedem spdif?

Nazad
Vrh Dno