Šta je novo?

Intel i7 ima 7 jezgara?

На овоме свету што се дешава... Није истина... Што би нагласио... Пропаганда... Што већина кажу... На овоме... Није истина.

Pa ni Blic nema bolje novinare...

Zvučnici mogu da unište nove LCD ekrane

Procesor od dva giga pokreće Windows 7

Monitori koji prepoznaju rukopis - Skraćenica OLED označava „organic light emitting diode“, što znači da matrica piksela sama emituje svetlo ... Verovatno je da će se slična stvar prvo dogoditi sa laptopovima koji će dobiti ekrane osetljive na dodir koji će prepoznavati i rukopis, tako da će tastatura biti tek dodatak koji se koristi u krajnjoj nuždi. Radi se zapravo o konceptu Tablet PC, ali on u trenutku komercijalnog predstavljanja te tehnologije nije bio dovoljno razrađen ...

Poslednja izmena:
Vezano za novinare Blica, očigledno je stvar u lošem prevodu, mada mogao bih da dodam da ima takvih gluposti napisanih na engleskom jeziku koje su u originalu besmislene. Gomila sinonima i opštih mesta bez predikta. Ko god je prevodio bilo kakav stručni tekst bilo koje struke zna o čemu pričam.

da..a i5 ima u stvari 12 jezgara ali su 7 iskljuceni zbog greske.

Ja sam ih lično brojao, i nikako da ih prebrojim. Ima ih između 10 i 160. :smoke:

Naravno, samo je sedam uključeno, ostali se mogu uključiti modovanjem.

:-devil-:

ne..ne..ne.. ima ih izmedju 16 i 180 (izvor: Radovan III)

Ana Anastasijević
mislim dali su zenskoj da napise temu o kompjuterima :p to nikako ne ide zajedno
Ona je tvorac emisije i, koliko me sećanje služi, njen vlasnik...

Ok je devojka, mada ne bi škodilo da malo više pazi šta rade njeni saradnici pošto često zabrljaju (kao u ovom slučaju), a ona to izvali tek kasnije, kad već bude kasno. I... definitivno bi pomoglo da se malo više potrudi da dublje uđe u materiju o kojoj piše.

Ma kad se setim nekog manekena mislim da se zvao Darko Milinčić na pinku koji je vodio nekada davno "IT" emisiju ej ti IT na pinku. Na žalost ne mogu da se setim imena emisije. I dan danas se smejem kada se setim gluposti koje je pričao.

Ali imao je dva bisera nad biserima kojima svaki put smejem kad čujem nekog stručnjaka sličnog njemu:

- Usled velikog povećanja internet saobraćaja kablovi kojima se prenosi internet su počeli da se pregrevaju i ukoliko se u kućama ne ugradi "protiv požarni zid" može se lako dogoditi da dođe do požara. Inače u emesiji iz koje je slooobodno preneo - preveo članak inače se govorilo o upotrebi firewall-a.

- Firewire standard nije zaživeo u istoj meri kao i USB zbog čestog izbijanja požara po čemu je standard i dobio ime.

Poslednja izmena:
@Shadow:
FAIL !!!
To nije originalni Radovan.

Ma meni nije to toliko bitno, nego ovo da svaka komponenta ima svoje posebno odvojeno napajanje :d.

Pa ni Blic nema bolje novinare...

[/I]

pazi ovo iz blica: bio je neki test laptopa u IT dodatku i lik je napisao ovaj laptop podržava bežični prenos podataka preko standarda težine 802,11 grama.
*** koji imbecil, garant nekog lika iz sportske redakcije navatali da napiše nešto.

Nazad
Vrh Dno