Šta je novo?

Intel i7 ima 7 jezgara?

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
"....Srce ovog računara čini više-jezgarni Intel 1366 Core i7-940 procesor, pa otuda i u nazivu računara i7 (Master)....

Za grafičku kartu odabrana je GeForce 285 u full GTX verziji sa 1GB GDDR3 memorije na sebi....

....A sve to je lepo upakovano u CoolerMaster COSMOS RC-1100-KKN1-GP kućište koje napaja modularna 700-to vatna centrala. To znači da svaka komponenta ima svoje posebno odvojeno napajanje, a grafička karta čak dva.... "

http://www.interfejs.tv/prilog.php?ID=4442 obavezno odgledajte video ! :smash:

Danas je svako novinar.

Pa nije ni cudo. Vidite ko im je sponzor / pokrovitelj (lijevo od videa) ...

Poslednja izmena:
fina konfa, ne bih se bunio da mi poklone jednu ovakvu (dozvolio bih geodetama da na njoj 125k objekata otvaraju, pomeraju, zumiraju i pretrcavaju u realnom vremenu :d ).

a, prilog, senzacionalisticko-pretenciozni marketing.

Ne znam samo šta će mu 285 GTX ali ajde :)

pa da se igraju, cisto da opterete taj i7 dok otvara 125000 objekata u realnom vremenu

Standard RoHS i STA/IDE interfejs omogućavaju duplo veće brzine prenosa podataka od trenutno najbržih klasičnih rešenja.

A ja mislio zasto su SSD brzi, a ono zbog RoHS standarda. Znaci ono olovo ga usporava :wall:

Izgleda da se malo *****unio...piše "više-jezgarni Intel 1366 Core i7-940 procesor", a on čita sedmojezgarni...
Ma to više nisu novinari, nego spikeri, samo čitaju tekstove. Ispravite me ako grešim, ali tip koji ovo čita je maneken ?? :):p

Izgleda da se malo *****unio...piše "više-jezgarni Intel 1366 Core i7-940 procesor", a on čita sedmojezgarni...
Ma to više nisu novinari, nego spikeri, samo čitaju tekstove. Ispravite me ako grešim, ali tip koji ovo čita je maneken ?? :):p

ma to vodi onaj lik što je pre vodio bingo na RTS-u (onaj stari bingo).

lik će ostati upamćen po tome što mu je svaka druga reč bila "definitivno". to mi je ostalo u sećanju pošto me je izluđivalo kad sam bio mali. to se zove prokletstvo "fotografskog" pamćenja.

lik će ostati upamćen po tome što mu je svaka druga reč bila "definitivno". to mi je ostalo u sećanju pošto me je izluđivalo kad sam bio mali. to se zove prokletstvo "fotografskog" pamćenja.

Definitivno....

Nikola Pandilović, tako se taj lik zove.

Hahaha... placem... mnooogo je dobro... hocu ja jedan... :D :D :D

Lik je smesan, ali se mora priznati da nigde nije napisao da ima 7 jezgara vec da se prema Core i7 940 ceo racunar zove "i7 Master".

pročitaj pažljivije thread pa poslušaj video ... pažljivo

Nije napisao, samo je tako rekao :)

@GoranM
Истина, не пише, али се јасно чује у клипу да је рекао седмојезгарни процесор (око 30-те секунде).

hmm.. ja sam cuo da ima 8 ali je jedan iskljucen jer je neispravan.

da..a i5 ima u stvari 12 jezgara ali su 7 iskljuceni zbog greske.

Nazad
Vrh Dno