Šta je novo?

Intel E5200 + DFI LanParty DK P35-T2RS ili Asus P5Q Pro?

Amaretto

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2006
Poena
301
Kao sto naslov kaze, jedino da napomenem da bih za sad zadrzao svoje napajanje LC Power LC6420GP v2.0 420W. I jedno pitanje, moze li na DFI i Asus da se koristi 4-pinsko ATX12V, s obzirom da obe ploce imaju 8-pinsko?

Niko da da predlog i argument za DFI ili ASUS? Znam da je ASUS noviji P45, ali DFI ima 3xPCI. Ono sto mi je bitno je stabilnos, neki normalan OC i kvalitet. Trebalo bi da me sluzi bar 2-3 god. Od Asus-a me odbija i ne standardni ALC1200. Imao sam jako lose iskustvo sa integrisanom zvucnom na Asus M2N-E SLI, u pitanju je bila CM6501, a vidim da opet izmisljaju toplu vodu. Zna li jos neko nesto za ili protiv jedne ili druge ploce? I kako bi se koja ponasala sa doticnim procesorom. A mogao bih pitam, kad vec nisam, vredi li dodati novca i uzeti E8400 u mesto E5200 razlika je skoro duplo, a performanse?

Niko da da predlog i argument za DFI ili ASUS? Znam da je ASUS noviji P45, ali DFI ima 3xPCI. Ono sto mi je bitno je stabilnos, neki normalan OC i kvalitet. Trebalo bi da me sluzi bar 2-3 god. Od Asus-a me odbija i ne standardni ALC1200. Imao sam jako lose iskustvo sa integrisanom zvucnom na Asus M2N-E SLI, u pitanju je bila CM6501, a vidim da opet izmisljaju toplu vodu. Zna li jos neko nesto za ili protiv jedne ili druge ploce? I kako bi se koja ponasala sa doticnim procesorom. A mogao bih pitam, kad vec nisam, vredi li dodati novca i uzeti E8400 u mesto E5200 razlika je skoro duplo, a performanse?

Razmotri i E7200 koji je malo skuplji od 5200 isto ima veliki mnozilac i dobro se klokuje.

Znaci da E7200 vredi razlike u ceni u odnosu na E5200? Jos jedno pitanje. Kakva su iskustva sa DFI plocama oko garancije i reklamacija? Ovo za ne daj boze. :Klanjanje

Po meni vredi. Ja sam isto DFI "ludak", ali vredi pogledati i Asus P5K/P5Q seriju. ;)

Nazad
Vrh Dno