Šta je novo?

Intel Core 2 Duo E8600 @ 6412 MHz

Space

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
440
logo.png

Evo posle nekog vremena trebali smo da se okupimo i da uradimo jednu GPU sesiju, ali POT za VGA je odlagan i odlagan i na kraju metalostrugar je malo zabrljao stvar (malo više) i potovi za VGA moraju da se prave ponovo. Međutim brigu na veselje, družina se okupila i rezultati su ta bi se komentarisali. Kako nam je stigla DFI P45 PLUS matična ploča uspeli smo da izvučemo 6412 MHz potpuno operativnih za izračunavanje super pi 1m aplikacije. Međutim problema je uvek bilo, pa i ovaj put! Sesiju smo radili sa jednim memorijskim modulom, jer sa drugim nismo uspevali ni 6200 MHz da pređemo (2 x Cell Shock 1000MHz 5-5-5-15), na svu sreću BigJoe je doneo 2 x 512 MHz kingstona na 1066 MHz, ali opert i u ovom slučaju uspeli smo samo za nekih 50 MHz da povećamo uspeh. Bilo kako bilo morali smo da izvadimo jedan štap i da vidimo gde ćemo stići, a gde smo stigli govore rezultati. Mogu da prokomentarišem i sledeće „Vojo bili smo ti blizu, i da ne živimo u Srbiji, i da su srećnija vremena pa da možemo da biramo mem, prešišali bi te ko zec livadu“ :d

Sesiji su prisustvovali: Spacemaster, animaN, nikolas61, Jim22 (naš specijalni gost koji je ujedno i ponosni vasnik ovog fenomenalnog proca) , BigJoe i još nekoliko ljudi koji su prošli kroz gajbu a da ih nisam stigao sve videti (prepoznaće se :d)

Procesor: Intel Core 2 Duo E8600 6412 MHz (-130ºC)
Matična ploča: DFI LP P45 PLUS (sponzorisao OC House)
Memorija: 1 x 512 MB Kingston HiperX 1066 MHz (D9GKX – 2.5 V)
Hlađenje: Sub Zero Punisher LN2 POT
Napajanje: Cooler Master RP 1250 W

Slike setup-a

Nova izolacija "umetnička guma"! E od ovga nema bolje! :d

P1030449_resize.JPG

P1030450_resize.JPG

P1030452_resize.JPG

P1030453_resize.JPG

I na kraju rezultat Super pi 1m 7.125

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=429534

capture17.jpg

Poslednja izmena:
Mislim sta reci..... svaka cast i samo napred!:banana:

svaka cast na rez-u:happy:vidim da se pojavio plusic kod nas u sr:wave:

Hehehe, svaka vam cast, meni je zao shto nisam prisustvovao, ali imam danas ispit a koliko mi se cini bice sve zanimljivije :)

Ali za ovu opasku za Montoju imash od mene 3kile piva i 6 kila jagnjetine :D :D :D

Ahahahah kao zec livadu, nije mi dobro :D

Svaka cast.
Reci mi molimte ta umetnicka guma, sta je tacno to? nesto kao plastelin? Da li je to stvarno tako dobar toplotni iyolator. Vidim da je nekako "testasta" i da lepo dihtuje i popunjava. Cenim da nema nigde zazora i da vazduh ne moze da udje i da se javi kondenzacija. Da li bi ona bila u kombinaciji sa klasicnom izolacijom prava stvar za trajno resenje kondenzacije PC hladjenja. Da li si probao sa onim tvojim. Mislim na duzi rad, jedno 2-3 nedelje. :trust:

...ebaste mu majku.......

Svaka cast Space...Jos jedan fantastican skor...Samo napred

bravo momci svaka chast ;) nego space gde si uzeo ovu gumu i koliko si dao za nju ?

Poslednja izmena:
BTW mnogo mi se svidja ova "guma", ima iz dosade da "izlepim" celu plocu :D

Brao ekipa :wave:

Btw pazi kad sam za gumu pomislio da je neka druga "guma" zbog one sličice :D

odlican rez momci za petama ste mi ..... :)

Da je cica bio sa vama mogli bi to jos malkice blje pa mozda i ispod 7.
Jer nije cica prodao svoj legendarni Crucial Ballistix stoji mi za nedaj boze jos ovdje a i DFI P45 je na putu :)

Poslednja izmena:
Svaka cast.
Reci mi molimte ta umetnicka guma, sta je tacno to? nesto kao plastelin? Da li je to stvarno tako dobar toplotni iyolator. Vidim da je nekako "testasta" i da lepo dihtuje i popunjava. Cenim da nema nigde zazora i da vazduh ne moze da udje i da se javi kondenzacija. Da li bi ona bila u kombinaciji sa klasicnom izolacijom prava stvar za trajno resenje kondenzacije PC hladjenja. Da li si probao sa onim tvojim. Mislim na duzi rad, jedno 2-3 nedelje. :trust:

To je gumica za brisanje ugljena, ima je u radnjama umetnickog materijala. Zove se popularno GNJECA :wave:

Kolko koshta to chudo i koliko je treba da se izoluje plocha?

kako ja mislim ove ne treba vishe od jednog pakovanja mozda josh malo iz drugog ali pricham napamet :) one shto smo mi koristili prvi put trebalo je manje od jednog pakovanja

Je'l ovo samo ja ne vidim slike ili nisu ni postavljene?!:D
Inace svaka cast.

odlican rez momci za petama ste mi ..... :)

Da je cica bio sa vama mogli bi to jos malkice blje pa mozda i ispod 7.
Jer nije cica prodao svoj legendarni Crucial Ballistix stoji mi za nedaj boze jos ovdje a i DFI P45 je na putu :)

UPDATE

Server nas nešto zeza pa se slike ne vide, kutija je 100% opet nešto zasro :d
Hvala Vojo na podršci !
Hvala svima na podršci !
E sad...
Samo tri litra azota, dve uposlene ruke, opet samo jedna mem, malo oc znanja i evo rezultata, sutra još jedan run mora da pane hehe :d
Hehe domaći zadatak za starog lisca montija (brz ovaj zec, a livada kratka :d)
7.062 sec :d

d4bfc3459e.jpg

Poslednja izmena:
ha ha , tako vas volim ....
P.S za domace sam ja ovdje zaduzen ...... ;) ;)

sve cestitke zasluzili ste !

ha ha , tako vas volim ....
P.S za domace sam ja ovdje zaduzen ...... ;) ;)

sve cestitke zasluzili ste !

Hvala stari znači nam tvoja podrška :)
Ceo dan sam danas bio u kolima (pređoh preko 500km) vratih se kući, namestih setup i smorio sam se ko pršuta. Ma reko da se ne baci onih tri litra azota i ajde udri :d sutra ide još 10L pa ako da bog sreće bilo bi super uraditi nešto. Inače imao sam i 07.031 ali mi ode u pot u minus, a posle nestalo i azota, pa ako sreća bude sutra pratila hrabre možda se ostvari i željenih sub 7.
Živ bio stari!
:wave:
Hvala budući sprinteru ;)

Poslednja izmena:
Hvaa stari znači nam tvoja podrška :)
Ceo dan sam danas bio u kolima (pređoh preko 500km) vratih se kući, namestih setup i smorio sam se ko pršuta. Ma reko da se ne baci onih tri litra azota i ajde udri :d sutra ide još 10L pa ako da bog sreće bilo bi super. Inače imao sam i 07.031 ali mi ode u pot u minus, a posle nestalo i azota, pa ako sreća bude sutra pratila hrabre možda se ostvari i željenih sub 7.
Živ bio stari!
:wave:

6450 i panuce 7dmica 100% :)
drzim vam palceve ....

prekontrolisi Savu tamo kad bude busio rupe na onaj moj bakar da mi mjesto gpuz potova ne napravi tiganj za palacinke :)

6450 i panuce 7dmica 100% :)
drzim vam palceve ....

prekontrolisi Savu tamo kad bude busio rupe na onaj moj bakar da mi mjesto gpuz potova ne napravi tiganj za palacinke :)

Ha, ha, ha već si čuo, e da si video izraz mog lica juče kad mi je doneo pot za GPU, gledam i mislim se šta sa ovim da radim, pa podkivam konje :d

UPDATE

Hvala Vojo na podršci !
Hvala svima na podršci !
E sad...
Samo tri litra azota, dve uposlene ruke, opet samo jedna mem, malo oc znanja i evo rezultata, sutra još jedan run mora da pane hehe :d

d4bfc3459e.jpg

odlican rez ,ovaj zec. :)

UPDATE

Hvala Vojo na podršci !
Hvala svima na podršci !
E sad...

d4bfc3459e.jpg

josh jednom svaka chast:wave:

Stizemo debeli i mi danas pa ako si spreman ... :)

Nazad
Vrh Dno