Šta je novo?

Intel C2D E2200 OC

orckristeg

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
375
Ugrabih konacno malo vremena da se igram, pa sam pomislio da bih mogao malo da nasviram CPU :D jeste da radi on trenutno na 2.6ghz-a al koliko sam citao i video, moguce je terati ga do 3-3.2 bez problema... obzirom da saj OC-ovao cini mi se samo dizanjem fsb-a ili tako nesto (znam da je bilo extra jednostavno), sad bih molio nekog da mi to malo detaljnije obijasni kako da dodjem do te brzine, pocev od setovanja fsb-a i voltaza pa sve do memorije i tako to, tj sve sto je potrebno da to bude stabilno i da se ne greje puno :) guglah nesto al slaba vajda, a i ovde rezlutati mi se ne gadjaju sa onim sto mene konkretno interesuje :) konfiguracija je iz potpisa pa molim nekog strucnog da mi to malo uprosti i kaze tipa "sine to toliko, to toliko" :) znaci skroz nubovski xD
hvala unapred! :wave:

Kako bre nisi izguglao nista konkretno?
E2200 ti je Dual-Core , nije core 2 duo

Sa obzirom hoces da ga doteras do 3-3.2GHz to ces u 99% slucajeva dobiti samo dizanjem fsb-a, prema tome nastavi da podizes fsb sa 233 pa navise i dodeljuj memoriji odgovarajuci delioc da ostane na 800mhz (sa njom mozes kasnije da se igras)

Vrh Dno