Šta je novo?

Intel and nVidia declares war

• Začetnik teme Začetnik teme DAS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

DAS

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2006
Poena
450
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-13700F / Arctic Liquid Freezer II 280
Matična ploča
ASRock Z790 PG Riptide
RAM
Kingston Fury Renegade RGB DDR5 32GB 6400MHz CL32
GPU
Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC
Storage
Lexar NM790 2TB
PSU
Seasonic Prime Snowsilent 750W Titanium
Kućište
Thermaltake Level 20 GT
Monitor
Dell Alienware AW3423DW
Miš & tastatura
Corsair K63 Wireless / Dark Core RGB Pro SE
He he, dobio Jensen po prstima malo 😉. Sad vide šta znači lockout.
Na kraju bi se moglo dogoditi da Nv ima čipsete samo za VIA procesore, a svoj "precious" SLI si tada mogu utaknuti u "stražnji kraj" 😉.

Poslednja izmena:
Iskreno se nadam da ce se tako pofajtati da ce leteti perje Intelu i Nvidiji, Intel je napravio dosta ****** i poprilicno unazadio racunarsku industriju, da nije bilo AMD-a jos uvek bi vozili usrani Willamete ili Presscot i davali stotine eura za govnjivu rambus memoriju.

Hehe, nije ni prvi ni poslednji put da Intel ispaljuje svoje "saveznike". Shvatite da je Intel toliko veliki da je dovoljan samom sebi. Njima ne treba ni AMD ni nVidia da bi imali monopol. To je fakat.

Iskreno se nadam da ce se tako pofajtati da ce leteti perje Intelu i Nvidiji, Intel je napravio dosta ****** i poprilicno unazadio racunarsku industriju, da nije bilo AMD-a jos uvek bi vozili usrani Willamete ili Presscot i davali stotine eura za govnjivu rambus memoriju.

Prvo, mogao bi makar malo da pazis kako se izrazavas ovde. Drugo, da je Rambus takav kao sto kazes ne bi ga stavljali u PS3 niti bi ga Toshiba izabrala za svoj novi stream procesor.

Ta prica "da nije bilo AMD-a" mi vec iskreno receno ide na j@j@. Stvarno si dosadan brate.

Da nije bilo AMD-a mozda ne bi propala Alpha niti bi sad vozili AMD64 budzevinu nakalemljenu na 32-bitni chip umesto nativnih 64-bitnih procesora.

Pa nece te niko banovati ako priznas da si jeftini licemer. :d

Audio...moja kultura je ipak na visem nivou od tvoje, shodno i preferenciji proizvodjaca procesora. Medjutim da bih ti ipak utolio zedj (i glad mozda) postavicu ti stvari ovako...zamisli procesore Intel i AMD u domenu njihovih memorijskih kontrolera kao konekciju kuce sa WC-om....videces, ti da bi otisao da se -CENSORED- moras izlaziti u dvoriste gde te ceka poljski WC i zimi i leti, dok onaj sa AMD-om to radi u toplini svoga doma. :wave:

Audio...moja kultura je ipak na visem nivou od tvoje, shodno i preferenciji proizvodjaca procesora. Medjutim da bih ti ipak utolio zedj (i glad mozda) postavicu ti stvari ovako...zamisli procesore Intel i AMD u domenu njihovih memorijskih kontrolera kao konekciju kuce sa WC-om....videces, ti da bi otisao da se -CENSORED- moras izlaziti u dvoriste gde te ceka poljski WC i zimi i leti, dok onaj sa AMD-om to radi u toplini svoga doma. :wave:

Tvoje klozetska metafora vise govori o tvojoj kulturi nego procesor koji koristis. Inace, cak ni pas to ne radi u svojoj kucici nego izadje napolje :d

Poslednja izmena:
Stvarno ste duhoviti... obojica... 🙁

Tvoje klozetska metafora vise govori o tvojoj kulturi nego procesor koji koristis. Inace, cak ni pas to ne radi u svojoj kucici nego izadje napolje :d

Sta mogu kad sam postao sirovina otkako imam Intel-a u kucistu, to sam ja namerno da bih mogao da vidim kako je vama, i mogu ti reci da to nije my way, uskoro se vracam u normalu, a sto se klozetske metafore....Audio...to nije bila metafora (sto se Intel fanboy-eva tice) 🙂

hm, zanimljivo je kako ljudi sa nekih prostora vole da se dele, ali po proizvodjacima procesora i grafickih kartica...to je vec fenomen. ajmo da se drzimo onoga partizan - zvezda...

hm, zanimljivo je kako ljudi sa nekih prostora vole da se dele, ali po proizvodjacima procesora i grafickih kartica...to je vec fenomen. ajmo da se drzimo onoga partizan - zvezda...

Sta Partizan - Zvezda?...uletimo sa Milwall brickovima i napravimo haos u redovima i jednih i drugih. :smoke:

Da nije bilo AMD-a mozda ne bi propala Alpha niti bi sad vozili AMD64 budzevinu nakalemljenu na 32-bitni chip umesto nativnih 64-bitnih procesora.

😀 😀
E ova ti je "k'o u Njegosa"! Ispade Alpha propala zbog AMD-a?! Carski nema sta 😀

"nativnih 64-bitnih procesora"! Sta je to?
istini za volju AMD je od pocetka K8 price propagirao i insistirao na x86 kompatibilnosti i prici "x86 everywhere" Ali evo sada se pokazalo da je Intel totalno preuzeo tu mantru i lupa sa njom na sva zvona! Pa i ti se tome radujes i pises kako jedva cekas da programiras x86 kod za "iPhonolike" uredjaje u buducnosti!

Sta se onda kog vraga uzbudjues i vredjas kada Storm pljuje po Intelu, pa nije ti to dedovina! 😉
:wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno