Vidim na forumu samo rasprave o AMD plocama :eye:
Mene interesuje sledece:
potreban mi je ploca intel 865 il 875 koja ispunjava sledece zahteve?
- neki bolju audio codec Cmedia mozda, AC97 izgleda pravi problema sa Skystar2 karticama
- kontrola fan na chipsetu i procesoru kao bi se mogli smanjiti dosta brojevi obrtaja posto komp radi 24h vecinom u idle je CPU
- pozeljno PATA konektora vise od 4, SATA bilo koji
-cena da ne prelazi 120-130 evra pozeljno
-stabilnost pre svega OC me ne interesuje
Pre svega da odlicno radi sa Skystar2 karticama za internet download posto sam sa VIA plocama i AMD imao puno muka mada cujem da je Nforce2 kompatibilniji sa doticnom karticom
E da znam da nije za ovaj topic dobro bi i dosla neko 5600 video kartica sa kontrolom obrtaja fana :beat: ili jeftin 9600pro O
Mene interesuje sledece:
potreban mi je ploca intel 865 il 875 koja ispunjava sledece zahteve?
- neki bolju audio codec Cmedia mozda, AC97 izgleda pravi problema sa Skystar2 karticama
- kontrola fan na chipsetu i procesoru kao bi se mogli smanjiti dosta brojevi obrtaja posto komp radi 24h vecinom u idle je CPU
- pozeljno PATA konektora vise od 4, SATA bilo koji
-cena da ne prelazi 120-130 evra pozeljno
-stabilnost pre svega OC me ne interesuje
Pre svega da odlicno radi sa Skystar2 karticama za internet download posto sam sa VIA plocama i AMD imao puno muka mada cujem da je Nforce2 kompatibilniji sa doticnom karticom
E da znam da nije za ovaj topic dobro bi i dosla neko 5600 video kartica sa kontrolom obrtaja fana :beat: ili jeftin 9600pro O