Šta je novo?

Intel 536EP modem i PhoneTray Dialup Caller ID

Ivan176_83

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
319
PhoneTray Dialup je program za indentifikaciju ,primanje poziva ,itd
Moj problem je u tome da ovaj program uopste ne radi sa ovim modemom. Na sajtu intela pise da cip podrzava Caller ID ,i fax i voice .Program za ovaj modem intel 536ep kaze da ima sve mogucnosti za primanje poziva i indentifikaciju broja i da je v92 sto je obavezno da bi program radio.Inace ovaj program je detaljno opisan u Mikro broju casopisa. Da li nekom sa ovim modemom radi ovaj program i pokazuje broj kada neko zove na telefon??

Davno sam to resio i kod mene je radilo sa istim modemom, ali sam morao da pozovem Telekom i da im kazem da mi ukljuce CallerID funkciju....bez toga nije htelo da radi...

Mislim da sam placao u to vreme oko 40 dinara mesecno uz racun...

Samo uz ukljucenje CallerID-ja na tvom telefonskom broju ce ti to raditi...

:wave:

To sam vec unapred ukljucio,ali opet ne radi, program cak neregistruje pozive nijedan, kao da niko ne zove??? Siguran si da je radilo kod tebe sa ovim modemom.

Citao sam na netu i izgleda da ja nisam jedini koji ima problem sa ovim modemom.Izgleda da Intel 536Ep modem uopste kod nikog ne prepoznaje dolazni poziv znaci ono ring ne radi,dok sve ostalo i kacenje na internet radi. Ako neko provali u cemu je problem sa ovim modemom ,zasluzio je nobelovu nagradu!!??

Kupi normalan modem, a ne taj win krs. :D U krajnjoj liniji, kupi drugi soft modem koji radi normalno, ionako su jeftini...

Nazad
Vrh Dno