Šta je novo?

Integrisana zvucna ALC1200

DLaki74

Slavan
Učlanjen(a)
29.12.2006
Poena
304
Pitam se da li je moguce da na novijoj ploci P5Q pro (u odnosu na staru koju sam imao MSI P6N) u okviru podesavanja za integrisanu zvucnu Realtek ALC1200 ne postoji mogucnost za retasking izlaza?
Naime imam 5.1 sistem a pored njega bih hteo da ukljucim i slusalice. Na prednjem panelu slusalice nikako ne uspevam da pokrenem dok je na njima moguce promeniti izlaz a na zadnjem panelu ne. Drajveri su zadnja verzija sa Asusovog sajta V51005859.
Ima li neko slicnih iskustava sa ovom zvucnom?

Uspeo sam da na prednjem panelu povezem slusalice iskljucivanjem opcije "disable front panel detection" u okviru podesavanja za zvucnu, ali na zadnjem panelu to izgleda nije moguce uraditi pored ukljucenog 5.1 sistema.

Imao sam nekada tu ploču i ukoliko me sećanje služi kada priključiš 5.1 zvučnike sa 3 kabla onda ti ostanu 3 slobodna konektora na zvučnoj. Probaj da ubodeš slušalice u bilo koji od slobodnih konektora i treba da ti iskoči neki mali prozor sa raznoraznim ponuđenim opcijama (front, back, side, woofer, itd). Tu čekiraj na front i trebalo bi da radi.

Kod mene nije moguce promeniti "namenu" izlaza na zadnjem panelu, samo na prednjem, ne znam u cemu je stvar? Drajveri su zadnji 5.10.0.6316

Nazad
Vrh Dno