Šta je novo?

Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 950 ?

VESKO

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2002
Poena
620
Zanima me da li neko iz iskustva zna nesto o ovom integrisanom grafickom resenju?
Konkretno me zanima koliko bi neki laptop sa ovim acceleratorom bio upotrebljiv za igranje ne tako zahtevnih igrica, i gde je u odnosu na ATI X300, X600, X700?
Koliko na netu mogu da vidim, stvar i nije tako losa, ili mi se cini?

stvar je toliko losa da ne vredi "trositi" reci, pogledaj ti to malo detaljnije, pa ce ti se samo reci
,)

Pa bas gledajuci sta pise http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/ cini mi se da stvar uopste nije losa (naravno iskljucivo mislim na laptop-ove).

256-bit graphics core running at 400MHz

Up to 10.6 GB/sec memory bandwidth with DDR2 667 system memory

1.6 GPixels/sec and 1.6 GTexels/sec fill rate

Up to 224 MB maximum video memory

2048x1536 at 75 Hz maximum resolution

Dynamic Display Modes for flat-panel, wide-screen and Digital TV support

Ne znam, mozda gresim?

Da se razumemo, ako LapTop koristis za E-mail to je super, ali ako zelis da se poigras tu se prica zavrsava i ima tuzan kraj (potrazi rezultate 3DMark, pa ces i sam videti)
POzdrav
,)

Ja imam intela integrisanog na lapu. Poterao sam nfs most wanted i radi ok. Naravno sve na low ali ne sece. CS radi normalno ali cssource zaboravi :D
Drugo nista nisam ni igrao. E da gta je radio ali u jednom delu kad se zapalila neka zgrada nisam mogao da se krecem koliko je los fps bio :)
Isto i na cs-u kad neko baci smoke malo secka :)

Tako da ako hoces da se igras za te pare uzmi neku zwer od desktopa

Koliko se sećam reviewa u SK-u, kartica izvlači oko 4500-5000 poena u 3DMarku 2001...

Nazad
Vrh Dno