Šta je novo?

INSURGENCY 2

2SaiNt4U

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2009
Poena
865
Za ljubitelje ozbiljnih hardcore first person shootera, full igra kao modena realizacija nekadasnjeg HL2 moda: Insurgency: Modern infantry combat.
Igra je takodje u source engine-u, graficki pristojno izgleda cak i za danasnje standarde, a vrti se od 100-150 fps u max podesavanjima.

Ko god vise voli brainless run n gun,"udji u igru - skaci/leti/trci/pucaj, riboni pršću u nos", a nije spreman za vertikalnu krivu ucenja ove igre, da podnese vrlo "muski" recoil u igri, zatim da prati kretanje saigraca, koordinisano pokrivanje, koriscenje ingame VIOP-a... neka ni ne pokusava da igra, uradice rage quit za 10 minuta.

jedan kratak filmic, ne pokazuje bas mnogo... ali pogledajte u 1080p

Hteo sam da kupim igru, dok je bila na popustu, ali na kraju nisam uzeo.
Kod mene se to ne bi igralo 100%, ne mogu da maknu dalje od "kantera".
Sad sam se razočarao kad si rekao da je Source engine, jer mi je on nekako bezveze za ozbljan MP FPS

Odlican multy.
Firefight mape su po meni najbolje.
Najveca mana su saigraci koji ne igraju objektiv nego vijaju fragove.
S&D mape umeju da budu frustrirajuce kad gledas 6 likova kako trce po mapi kao da je call of duty i niko nema c4 ili rpg kod sebe.
Mozda igri treba TDM kako bi se 'tardovi tamo preselili :d

Jel ima negde da se pazari igra za male pare? Kao što je bilo za vreme steam rasprodaje za 4-5 EUR, kada sam se ja premišljao dal da uzmem i na kraju nisam uzeo jer mi je izgledalo da ima baš malo igrača.

Trejuduju ih za 3-4 TF2 ključa na steam trade-u, jedan TF2 kljuc je oko 1,65 eur što ukupno izađe od 5 do 7 eura. Ima dovoljno igrača btw.

Kako se trguje to?! Mogu li sa bilo kim da mu ponudim predmete iz TF2 i on to prihvati, da li je to to?

moras kupiti 4 komada ovoga:

https://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann Co. Supply Crate Key

jedan je oko 1.73e

Da bi ih kupio, moras ubaciti pare na steam wallet... e sad,. steam wallet mozes dopuniti samo okruglo, sa 5,10,15 etc... evra.

posle odes na http://www.tf2outpost.com/

logujes se kroz steam, i ides na search,.. odaberes search steam inventory itema, nadjes insurgency, checkiras ga i lupis pretragu...
nadjes lika koji ima za trade, ako vidis da trazi 4 kljuca (ima nekih koji traze i vise, ali sigurno za 4 ima dovoljno ponudjaca)..
dodas lika na steam friend listu, (imas taster odmah pored ponude negde) i uradis trade.

Ako ti je sve ovo prekomplikovano, imam ih ja na friend listi koji imaju igru u trejdu, dodaj me na steam, prebaci 4 kljuca, zavrsicu ti ovo.

OK. Hvala puno na objasnjenju. Javicu ti se na Steam. Pozdrav.

Ajde probacu sad da vidim ima li neko zainteresovan, pa ti javljam sta sam uradio. Koji ti je nik na Steam?

edit: Kupio sam 4 kljuca, sam mi je malo nejasno gdje da nadjem likove koji zele da prodaju Insurgency za kljuceve?! Nistam te bas najbolje razumio kako to da uradim u predjasnjoj poruci...:S:

eidt2: Ulogovao sam se preko Steama na ovaj sajt, ali nikako da nadjem nekog ko trazi kljuceve za Insurgency?!

Poslednja izmena:
Idi gore na ikonicu "search", klikni.

otvorice ti se novi screen, imas negde desno usred ekrana padajuci meni, (po defaultu stoji TF2 mislim) odaberi tamo - Steam inventory,
kucaj u search line INSURGENCY, naci ce ti ikonice igara koje to imaju u nazivu, odaberi bas ovaj INS koji hoces da trazis,... i opet search..
posle kliknes na NICK lika koji daje ponudu, i otvorice ti detaljno njegovu ponudu...

Nasao sam "Insurgency" i ispod pise "gift", je li to to?

da, i selektujes njega, trebalo bi da se pojavi na levoj strani u onako maloj "kućici", lupiš opet search, i naći će ti ponude.

Ponude gledaš tako da, levo stoje igre koje likovi nude, a desno stoje Itemi za koje žele razmenu. (količine predstavljene slikama u tim poljima su FIKTIVNE)

znači levo možeš videti u 8 polja INSURGENCY igru, i desno 8 ključeva, ali lik traži 4 kljuca za 1 igru.

Kliknes tam ogde pise nick lika koji nudi deal, / Wants to trade, i otvorice ti se njegova ponuda sa detaljnim textom koliko trazi za sta..

desno imas onda dugme za add to friendlist, (automatski to steam u pozadinji uradi) i cim te doda (obicno je gotovo instant) pozovi ga na trade,..

Hvala majstore! Upravo sam uspjesno pazario.:D Dao sam mu 4 kljuca za Insurgency. Prvi put da ovako trgujem, bas dobra fora.

Hvala ti jos jednom sto si mi pomogao. Bacam igru na skidanje, trebace mi nekih sat ipo. Posto od 17h imam nekih obaveza ne vjerujem da cu je igrati, tek mozda kasnije veceras ili sutra.

Moj nik na Steamu je thePRETENDER, mozes me naci u Benchmark grupi. ;)

Ja lično znam najjeftiniju opciju - trejd za 2.5 ključa, što podrazumeva otvaranje 4 packa (ali to samo sa nekim od trejdera koji imaju mogućnost na strogo poverenje,.. u suprotnom traže ~20 ključeva kao garant).
Opet, i sam sam platio 4 ključa jer nije NIKO živ nudio jeftinije, a sa druge strane i 4 ključa je uber cheap naspram full price-a.

Ako imaš direktan proveren info, link, da neko nudi za 2 ključa, podeli ovde ljudima pa da nabave što jeftinije.
thx.

Nabavio, jel ima neki server gde se okupljate ili gde ko upadne?

Nisam igrao par meseci, a vidim da Raider sad igra svako vece, pa da mu se pridruzim ;)
pokrade sve killove :D

insurgency20140614021057.jpg

Vrh Dno