Šta je novo?

Instinct....F.E.A.R. na malo drugaciji nacin

masterokrata

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2007
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 Pro 4650g
RAM
64GB
Monitor
2 x Dell
U pitanju je FPS koji je malo slabija mesavina F.E.A.R. i Resident Evil(znaci imamo operativca koji ubija neke mnogo brze zombije). E sad ovako uzeo sam namerno ovaj link, zato sto je igra jako, ali bas jako lose ocenjena a uopste nije toliko losa, naravno ima svojih gluposti ali i strecajucih momenata kada zombiji iskacu iz ventilacije ili ormara. Probajte pa kazite sta mislite....

http://www.gamespot.com/pc/action/instinct/index.html

Ortak je probao i kaze da je dobra i vredna igranja.

I mene zanima, ali na par sajtova sam video bas katastrofalne ocene.

i ja sam naleteo na katastrofa ocene i odustao, barem 5.0 da je probao bi , ovako, ako se nadje vremena

Ja sam istu odigrao i mogu reci da su prekrdasili sa losim ocenama.Da se razumemo igra jeste niskobudzetni trash(a ovakve igre prosto volim da igram), ali je ipak zanimljiva i za mene nije losa.Lepo sam proveo par sati sa njom.
Mozda bi ista bila bolja/losija da sam mogao da malo bolje razumem pricu, jer imam varijantu na poljskom.Mislim skontaju se konci uz pomoc animacija, ali opet govor je na poljskom, a njega bas i ne razumem.
BTW Igra se sa 3 lika i njihove misije se isprepletaju tokom igre, pa se neke deonice prolaze po 2-3 puta, mada to mnogo i ne smeta.

Poslednja izmena:
I ja imam neku verziju na RUskom-Ukrajinskom tako nesto...Super mi je sto prica ide u slikama, podseca me na strip. A za ocene stvarno su.....mislim kad je prevagnulo na lose oni odma da je dotakla dno. Ne svidja mi se jedino sto su noz i pajser malo jaci nego sto bi trebalo, pa nekad se desava da protivnika iz 1 poteza upokojim, nista od izivljavanja.

ha ha ha kakav shit od igre :wall: UNISTAL

To je znak da mu se igra zesce svidela :)
Nego mogao bi i ti istu igru da probas i da napokon uzivas u pravoj igri.Jeste da je grafika losa, ali imam neki osecaj da bi ti se ova trash igra svidela :d

igra je pravi trash, ali je dopadljiva, na taj neki niskobudzetni trash nacin :)
presao je, korektna grafika, mozda malo deluje zastarelo, OK napucavanje, najbolja stvar su komentari, i generalno pricanje na ruskom :) prevod na eng je losije uradjen

sve u svemu, ko voli jeftine zombi filmove, svidece mu se i ova igra :)

Evo probacu je veceras, uz cijanid :)

Posle igranja ove igre, ni cijanid ti nece pomoci(imace ukus kao najbolja milka cokolada) :d

Nego slazem se sa DusaNovim komentarom.Iako je igra jeftin trash, dopadljiva je i tera te da je zavrsis, barem je tako bilo u mojem slucaju.

jel probao ko od vas Pressure Mandate - demo :)

edit:
uhhhhhhh ... izvinjavam se na spamu, ovaj thread nema veze sa FEAR-om :(

Poslednja izmena:
Sto bi smo probali isti kada ova igra razbija :d

Nego ja kada sam video odgovor na temu ocekivao sam da je Goranstein odgovorio kako igra rastura.Mada posto ga dugo nema moguce je da je uzeo onaj cijanid koji je pominjao :)

Nazad
Vrh Dno