Šta je novo?

Installous problem

snatch019

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2007
Poena
320
Pozdrav, jel ima neko problema sa Insltllous-om ovih dana???

Vec par dana kad izaberem sta hocu da downloudujem i kad izaberem odakle skidam npr sendspace, slingfile umesto da mi izbaci da ukucam captcha kod i da me prebaci dalje meni samo stoji beli ekran i nista se ne desava...

koji installous koristis? ako je cetvorka probaj sa peticom...

probao pre prvog posta i sve radi ok, jedino se ceka malo za magnet link...

imam ip4, ios 5.11

ne secam se kako sam presao na 5-icu, sada cetvorku i nemam da skinem.

instaliraj ponovo i app sync...

installous mi je sa hackulo.us, mozda ima neke veze pa vidi, ima ga i na sinfuliphonerepo.

Poslednja izmena od urednika:
Pa sta li je problem onda???
Sve sam probao, reinstal, brisao hackulo...sve zivo probai i dalje nista :trust:

ne pada mi nista napamet ako si vec sve to probao... sacekaj da se jos neko javi i bude od pomoci...
srecno :)

Evo ja da se javim da imam isti problem. Sinoc sam IPAD 1 sa 4.03 uradio update na 5.1.1 uz restore, instalirao Installous 5 i imam identican problem. Probao da reinstaliram i opet isto... Zna li ko nesto?

Od petka uveče sam i ja primetio problem, nešto se dešava, čak i websajt apptrack (ili kako već beše) nije bio dostupan par dana. Meni od sinoć ponovo proradilo na 5.1.1. Ne znam sada kako je.

Dobro znaci do njih je... Mada ne znam kako mi na telefonu radi a na IPAD ne? Mada nisam probao u isto vreme.

Ovo je pomoglo.

Try to un-install App Sync for iOS5, Hackulo resorces, Installous 5 and source gui then reboot the phone go to iFile and Var/mobile/library and delete installous folder and any file named Installous, respring then re-install all the packages but Installous 5 shoud be installed from from repo.hackyouriphone.org… not from cydia.hackulo.us/ It worked for me just 10 minutes ago...

Nazad
Vrh Dno