Šta je novo?

Instaliranje programa na stari kompjuter

Super hik

Cenjen
Učlanjen(a)
06.10.2010
Poena
169
Potrebno mi je hitno da prebacim i instaliram programe na stari kompjuter međutim problem je sto nijedan od tih programa ne moze da stane na Flopi a stari komjuter nema niti CD niti USB. :wall:

jel ima taj kompjuter intenret ? :D
Koliki su ti programi ako nisu mnogo veci od flopija (Raruj/split) pa iz vise puta prebaci :)

Ako taj komp nema usb, znači da je toliko star da će da se napati da nešto raruje/zipuje.:D

Pa 4-5 Mb sa store kompresijom (odnsno bez kompresije ) ne verujem da ce se mnogo patiti :)
Sad ne mogu nista tvrdim i gledam u pasulj kako moze i sta ce valja kad ne znam ni o kakvom kompjuteru je rec :)

Pa 4-5 Mb sa store kompresijom (odnsno bez kompresije ) ne verujem da ce se mnogo patiti :)
Sad ne mogu nista tvrdim i gledam u pasulj kako moze i sta ce valja kad ne znam ni o kakvom kompjuteru je rec :)

U pitanju je Pentim sa instaliranim Windows 95 operativnim sistemom.

jel ima taj kompjuter intenret ? :D
Koliki su ti programi ako nisu mnogo veci od flopija (Raruj/split) pa iz vise puta prebaci :)

Naravno da nema. Najveci program koji zelim da prebacim je velik oko 7 MB. Probao sam razlicite programe da instaliram na taj kompjuter kako bi spojio podeljene fajlove medjutim nijedan ne radi kako treba , a kompjuter nece cak ni liniju alatki ili padajuci meni za otvaranje fajlova koji danas poseduje skoro svaki program da prikaze. :party:

Poslednja izmena:
Pa kako onda zamisljas da ti ti programi rade koje zelis da instaliras..
ako ti winrar ne radi ne znam kako mislis da ti svi ti programi rade...
Sto se uospte mucis u 2010 sa takvim kompjuterom ?

stvarno, 10-20 puta jace masine su malo jace od jedne crvene...

Ti programi koje hocu da instaliram rade informisao sam se o tome pre nego sto sam se odlucio za njih samo ih je problem prebaciti.

Poslednja izmena:
inace FYI u to vreme se koristio ARJ i DiskDupe

ili isčupaj HDD pa skopčaj na drugi komp i prebaci podatke...

Super hik : da li je vredno to vreme izgubljeno u informisanju , prebacivanu ,trazenju resenja, cekanju da programi odrade najjednostavniju oprecaiju ?
Polsusaj maretov savet to je 1500 malo vise dinara ... i dobijes mnooogo bolji komp

Da li stare WinRara uopste imaju mogucnost podele i spajanja fajlova i kako to sa njima da izvedem.

Polsusaj maretov savet to je 1500 malo vise dinara ... i dobijes mnooogo bolji komp

Ne treba mi mnogo bolji kompjuter vec samo da prebacim i instaliram 3 programa na postojeci i uveren sam da je to moguce uraditi jer su ljudi ranije ipak uspevali da instaliraju i koriste velike programe kao sto je Exell na racunarima koji nemaju CD, a cak su se prodavali i ripovi CD igara na flopiju koji su bili namenjeni ljudima koji nemaju CD.

Poslednja izmena:
Ljudi moze li mala pomoc i neki tutirijal koji bi objasnio kako se prebacuju podaci posto sam ocajan a hitno mi treba da instaliram programe na kompjuter. :wall:

Poslednja izmena:
Sto se tice WinRara verzija 3.0 radi na W95, probao na VM. Ima podrsku za arhive iz vise fajlova.

Ljudi moze li mala pomoc i neki tutirijal koji bi objasnio kako se prebacuju podaci posto sam ocajan a hitno mi treba da instaliram programe na kompjuter.
Kako se prebacuju podaci sa cega na sta? Koje programe hoces da instaliras? Koji operativni sistem?

Eh, koliko je lakse odgovoriti kad se navedu neki konkretni podaci, koji bi drugima pomogli da pomognu.

Nazad
Vrh Dno