Šta je novo?

Instalacija

deks007

Cenjen
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poena
170
IMG-40964a71efbaa5d2a44e3b19359c7576-V.jpg
Problem sa instalacijom kada pokrenem butovanje sa fles restartuje se i izbaci ovo maticna je rog strix z390-f gaming ...

Greška ti lepo kazuje da ne može da pristupi fleški ili ona je nepristupačna ili ti fleška nije butabilna. Moraš pomoću Rufusa ili nekog sličnog programa da napraviš butabilni Windows i ubaci flešku i kada pališ računar izaberi koji je već kod kod Asusa F8 ili F9 da ti se otvori boot meni i odatle izaberi flešku udri Enter i treba da ti instalacija krene.

ma sve je tako uradjeno ali on jednostavno dize sistem preko diska .. sa rufusom to odradio ...
20211010_234653.jpg20211010_234643.jpg

Poslednja izmena:
Uradi sa Windows Media Creation Tool, ni Rufus ni par drugih, nisu iz meni nepoznatog razloga uradili dobar Windows boot usb. Tačnije kod mene je butovao, ali je istalacija uvek pucala na istom mestu sa porukom da određeni fajl nije dostupan

Ma sad uzeo drugi usb i ide ,neverovatno nov usb otpakovan radio sa oba programa ali neku gresku ima izgleda ......

Pozdrav drugari!

Ja sam kupio (cekam na isporuku) racunar, ima u "moja konfiguracija" a Win10 Bootabilni USB sam napravio nov pre 2-3 dana. E sad, ja ne znam koji software da download sa Gigabyte sajta odnosno koji je meni Win10, jel to ver.20H2 ili nije? Posto vidim oni za sve po 2 download Win11, Win10 i Win10 ver.20H2. Zbunjen sam, iskreno.
Bilo bi mi od pomoci ako neko zna

Piše ti u nazivu tog .iso fajla sa kojim si pravio butabilni usb.

Ne znam kako to da nadjem, jel idem u Boot?
Screenshot_18.jpg

Pitanje je da li mozes da vidis "unutra" a da ne pokrenes setup..
Dzoni ti je lepo napisao da pogledas na tom .iso disku od koga si napravio boot.

U svakom slucaju mislim da ne moras nista oko toga da se cimas, cim instaliras taj koji god da je pustis windows update da ti instalira poslednju verziju. Ili jednostavno skines direktno nju.

Napravio sam nov, sa Microsoft Creation Tool, ajd nema veze, videcu onda kad mi stigne racunar pa instaliram Win.
Svakako, hvala drugari!

Nazad
Vrh Dno