Šta je novo?

Instalacija XP- problem

Krka

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2008
Poena
304
Prvi put se srecem sa ovim problemom, naime pokusavam vec dva dana da instaliram win xp na staru masinu (mislim da je duron 850, 256 sd rama i sl.)! Krene sve lepo da bootuje, ucita win fajlove i dodje do dela gde napise Setup is starting Windows (onaj deo pre odabira particije za instaliranje) i tu zakuca svaki put i dalje se nista ne desava! Pomislih da je HDD u pitanju pa ga stavih na novu masinu, formatiram ga on mi lepo prijavi 20GB, koliko i treba, ponovo pokrenem instalaciju i opet isto. Skinem HDD, odnesem kod burazera, kod njega mi prijavi dve praticije :zgran: jedna 10GB, druga 9,nesto! Aj sad??? Ponovo ga formatiram, pokrenem istalaciju (kod burazera), prodje on taj kritican deo i iskopira sve fajlove i zatrazi restart. Ja tu prekinem instalaciju i racunam sad ce da nastavi kako treba na prvoj masini, al jok! Opet isto, samo zakuca i tako stoji kol`ko `oces! Promenim HDD, isto! Zamenio sam I memorije, isto! Probao sam da pokrenem instalaciju Ubuntu 11.04 al i ona je zakucala na pola i prijavila mi je milion gresaka! Inace, masina je do juce radila ko sat i sad je pocela da se tripuje!!!

Svasta si menjao, probaj da promenis i sata kabl.

Mozda ti windows ne valja. Probaj neki release od BIE-e.

Nazad
Vrh Dno