Prvi put se srecem sa ovim problemom, naime pokusavam vec dva dana da instaliram win xp na staru masinu (mislim da je duron 850, 256 sd rama i sl.)! Krene sve lepo da bootuje, ucita win fajlove i dodje do dela gde napise Setup is starting Windows (onaj deo pre odabira particije za instaliranje) i tu zakuca svaki put i dalje se nista ne desava! Pomislih da je HDD u pitanju pa ga stavih na novu masinu, formatiram ga on mi lepo prijavi 20GB, koliko i treba, ponovo pokrenem instalaciju i opet isto. Skinem HDD, odnesem kod burazera, kod njega mi prijavi dve praticije :zgran: jedna 10GB, druga 9,nesto! Aj sad??? Ponovo ga formatiram, pokrenem istalaciju (kod burazera), prodje on taj kritican deo i iskopira sve fajlove i zatrazi restart. Ja tu prekinem instalaciju i racunam sad ce da nastavi kako treba na prvoj masini, al jok! Opet isto, samo zakuca i tako stoji kol`ko `oces! Promenim HDD, isto! Zamenio sam I memorije, isto! Probao sam da pokrenem instalaciju Ubuntu 11.04 al i ona je zakucala na pola i prijavila mi je milion gresaka! Inace, masina je do juce radila ko sat i sad je pocela da se tripuje!!!